ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.2.14

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ : ΑΠΟ ΤΟ "ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ" ΤΩΡΑ ΕΝ ΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΕ "ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ"


 Σκηνικό εικονικής σύγκρουσης με την τρόικα


Σκηνικό εικονικής σύγκρουσης με την τρόικα

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ 11/10/ 2013 ΕΛΕΓΕ:Το μνημόνιο είναι το μόνο σοβαρό κείμενο στη χώρα

 Να επαναπροσδιορίσει τη στάση της απέναντι στην τρόικα επιχειρεί η κυβέρνηση, "ανεβάζοντας τους τόνους", δια στόματος του Γιάννη Στουρνάρα. Ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας σε συνέδριο της «Καθημερινής» επέρριψε ευθύνες στους εκπροσώπους των δανειστών για «αστοχίες σε προβλέψεις» τις οποίες αν είχε ενστερνιστεί θα είχαν «καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία».

 Η επιθετική ρητορική που φαίνεται να υιοθετεί η κυβέρνηση εντάσσεται –για ακόμη μια φορά- στο πλαίσιο επικοινωνιακής πολιτικής εσωτερικής, κυρίως κατανάλωσης, ενόψει της έλευσης των κλιμακίων τις επόμενες ημέρες αλλά και λόγω των  Ευρωπαϊκών περιφερειακών και δημοτικών εκλογών του Μαϊου, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί στην συνείδηση του λαού, πέραν των καλεσμάτων της αντιπολίτευσης ,ως εκλογές  δημοψηφισματικού χαρακτήρα.

 Πέραν όμως αυτού του χαρακτηρισμού που έχει αποδώσει το αντιμνημονιακό στρατόπεδο (ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ) για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές  και ευρωπαϊκές εκλογές  όλοι ξέρουμε ότι το πολιτικό σύστημα εκμεταλλεύεται κατά το δοκούν την ψήφο του λαού. Όλοι θυμόμαστε την δήλωση από τον πρώην Πρωθυπουργό Παπανδρέου  μετά το πέρας των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2010    όταν είπε απευθυνόμενος προς τον ελληνικό λαό " Ο ΛΑΟΣ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ"

 

Δηλωσεις ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

“Η τρόικα έχει κολλήσει” είπε Ο υπουργός Οικονομικών  μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Η τρόικα έπεσε τραγικά έξω στις προβλέψεις»  σημειώνοντας ότι το Σεπτέμβριο η τριμερής άφησε ένα χαρτί στο υπουργείο Οικονομικών με λανθασμένες δημοσιονομικές προβλέψεις με βάση τις οποίες ζητούσε μέτρα 3 δισ. ευρώ για το 2014 (!), κάτι που δεν δέχθηκε η ελληνική πλευρά.
«Αν το δεχόμουν θα ήταν μια μεγάλη καταστροφή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας.

«Η τρόικα έχει κολλήσει, είχε κολλήσει μάλλον, γιατί ελπίζω τώρα με τα νέα στοιχεία το μυαλό τους να έχει κάπως προσαρμοστεί στη πραγματικότητα» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: