ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.14

Λογιστές και εφοριακοί μαζί διαμαρτυρία στο Σύνταγμα για τα φορολογικά πρόστιμα


Διαμαρτυρία στο Σύνταγμα για τα φορολογικά πρόστιμα

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα πραγματοποιούν σήμερα στις 11 το πρωί οι ενώσεις λογιστών και φοροτεχνικών (ΕΦΕΕΑ, ΠΟΦΕΕ, ΕΦΦΕΑΠ, ΕΚΟΦΑΝ, ΑΣΦΕΕΑ) διαμαρτυρόμενοι στα νέα φορολογικά πρόστιμα. Στην κινητοποίηση θα μετέχουν και οι εκπρόσωποι των εφοριακών.
Πρέπει να σημειωθεί πως ενώσεις λογιστών και φοροτεχνικών έχουν αποστείλει στις τελευταίες εβδομάδες  πλήθος επιστολών κατά των προστίμων του νέου φορολογικού νόμου 4174/2013 με αποδέκτες τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα, τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη, τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρη, τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κ.Χατζηδάκη, στη Βουλή των Ελλήνων, αλλά και τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζή.
Στις επιστολές αυτές λογιστές και φοροτέχνες καταγελούν πως από τα τέλη του 2013  έγιναν ριζικές αλλαγές με την ψήφιση των νέων φορολογικών νόμων που επέφεραν μεγάλη σύγχυση και αβεβαιότητα στον κόσμο των επιχειρήσεων. Έτσι, από την 1η Ιανουαρίου 2014 λογιστές και φοροτέχνες καλούνται να υποστούν εξοντωτικά πρόστιμα που δεν μπορούν να αντέξουν και να ανεχτούν.
Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με όσα ο Ν. 4172/2013 ορίζει για το όριο των 500 ευρώ στις πληρωμές των συναλλαγών, το νέο ληστρικό πρόστιμο των 10.550 ευρώ για μη αναγραφή εργαζομένου στην ΑΠΔ, τη μηνιαία υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων, και πολλά άλλα παρόμοιας φύσης, αποτελούν κατά τους φοροτεχνικούς ένα «εκρηκτικό» μείγμα μέτρων, τιμωρητικού ύφους, που στο μεγάλο μέρος τους έρχονται σε αντίθεση με τις θεμελιώδεις αρχές του δίκαιου και της δημόσιας διοίκησης, αλλά και ευρύτερα της προστασίας του δημόσιου συμφέροντος.



Πηγή: news

Δεν υπάρχουν σχόλια: