ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.14

Ο Πολυχρονεμένος μας Βεζύρης


sam bezyris
Αγαπητοί υπήκοοι, Ο Πολυχρονεμένος μας Βεζύρης Αντώνης Σαμαράς


θα σας ελεήσει με 17 εκατομύρια από επιστροφές σε μίζες που έκλεψαν συνεργάτες και ομοτράπεζοι των ανθρώπων που είναι σήμερα στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Σκύβουμε ευλαβικά το κεφάλι και ξεχνάμε ότι η φορολογική επιδρομή στα σπίτια μας είναι 3.9 δισεκατομύρια. Δηλαδή, ο πολυχρονεμένος πρωθυπουργός και ο ντέπιουτι πολυχρονεμένος πρωθυπουργός Β. Βενιζέλος μας ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΙΕΣ εκατομύρια και μας ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ 17 εκατομύρια!
Να χειροκροτήσουμε τώρα με ενθουσιασμό, όπως θα κάναμε σε αν δεν ξέραμε αριθμητική και αν είμασταν τόσο βλαμένοι ώστε να μη θυμόμαστε τι νόμοι ψηφίστηκαν τον ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.
Αχ Ραγια μου!
ΥΓ. Χθες στο ραδιόφωνο άκουσα ότι πρόσφατη δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι ένας στους δύο που έχουν σπίτι πιστεύουν ότι δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους που τους ζητάνε για να το κρατήσουν και να μην το πάρει η κυβέρνση Σαμαρά-Βενιζέλου προκειμένου να το "αξιοποιήσει."
xeimwniatikhliakada

Δεν υπάρχουν σχόλια: