ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.2.14

Πρωτογενές πλεόνασμα σε κοροϊδία




Εκλογές έρχονται και άρχισαν τα... τάματα. Ακόμα -έχει ξαναγίνει-και σε περιοχή πληγείσα από σεισμό. Δεν έχουν τον Θεό τους ούτε οι δικοί μας ούτε οι απ' έξω (οι άθλιοι, όχι του Ουγκώ, αλλά του... βουτώ -από τα μακροβούτια στα λεφτά μας και τα πακέτα δήθεν για εκσυγχρονισμό της χώρας από το 81 και μετά- τους δώσανε δικαίωμα και αυτοί το καταχράστηκαν και με το παραπάνω).
Ξαφνικά είδαν το φως το αληθινό εκεί στο Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες ότι η Τρόικα δεν είναι νόμιμη (όταν τα φώναζαν το 2010 κάποιοι τους λέγανε γραφικούς) και δημοκρατική και ότι στην Ελλάδα φέρθηκαν σαν να 'ναι σκουπίδι (αφού πιστεύουν οι «εταίροι» ότι έτσι είναι, αιώνες τώρα έχουν κόμπλεξ και συμπλέγματα με την ελληνική κληρονομιά της Ευρώπης) και αποικία.
Και έρχονται στα ερείπια να μας μιλήσουν και να μας τονώσουν την ευρωπαϊκή μας συνείδηση. Την ποια; Εδώ οι Έλληνες έχουμε ξεχάσει την εθνική μας συνείδηση θα 'χουμε ευρωπαϊκή; Και δεν μιλάω για τα άθλια εθνικιστικά τσιτάτα ότι είμαστε ο περιούσιος λαός, κάναμε τους πάντες ανθρώπους κ.λπ., κ.λπ.. Αυτά ας πάνε στον έξω από δω και παραπέρα. Μιλάω για έναν λαό που έχει ανοικτούς ορίζοντες, αντιλαμβάνεται ως ευλογία και όχι ως βάρος την ιστορία της Ελλάδας και την συνεισφορά της στον ευρωπαϊκό και δυτικό, πολιτισμό. Έναν λαό με τρόπους, σεβασμό στον γύρω του, την τοπική κοινωνία και μετά στην χώρα του.
Οι 'Eλληνες πολύ πριν την κρίση είχαν γίνει εγωκεντρικοί, ανέπτυξαν πάρα πολλοί συμπλέγματα κατωτερότητας, πίστεψαν όσα έλεγαν τα ΜΜΕ ότι είμαστε μια μικρή χώρα, προγονόπληκτη που ζητιανεύει από τους ξένους πράγματα επειδή απλά κάποτε η αρχαία Ελλάδα πέτυχε όσα καμιά δυτική χώρα, ότι είμαστε Βαλκάνιοι υπανάπτυκτοι. Οικογένειες, μιας που λένε ότι η οικογένεια είναι τόσο
σημαντική στην Ελλάδα (ισχύει αλλά δεν είναι πάντα για καλό), είναι χωρισμένες, δεν αντέχουν άτομα αυτής να θέλουν να σκέφτονται διαφορετικά, να προκόβουν, να ονειρεύονται. Στα λεγόμενα οικογενειακά συμβούλια, κυρίως με αφορμή μια γιορτή ονομαστική, γενέθλια ή Πάσχα και Χριστούγεννα, θείοι, θείες και λοιποί συγγενείς, θέλουν από κάθε παιδί αναφορά, κάνουν τα πάντα για να νιώσει βάρος στην οικογένειά του, άχρηστο και του δίνουν συμβουλές, κέντρο των οποίων δεν είναι θα σε στηρίξουμε στα όνειρά σου, παρότι είναι εποχή που δεν επιτρέπει όνειρα στον Έλληνα, και κάνε υπομονή δεν θα 'ναι τόσο χάλια τα πράγματα, άλλα να βολευτείς κάπου στο δημόσιο!
Ακόμα και μετά από τέτοια κρίση ο Έλληνας επιθυμεί να γυρίσουν τα πράγματα στην προηγούμενη φούσκα και ακόμα πάει επίσκεψη στον πολιτευτή, τον τοπικό άρχοντα ή τον βουλευτή της περιοχής για προώθηση του παιδιού του συνήθως. Το ρουσφέτι και το μέσο και οι παθογένειες είναι χειρότερες από τα μνημόνια. Λιτότητα και τρόικα δεν ήρθαν επειδή έχουμε διεθνή κρίση.
Αλλά επειδή ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, αλλά κυρίως αυτοί που έστησαν το κράτος από την «ανεξαρτησία», πήραμε την ζωή μας λάθος. Κάθε γενιά περνάει άθλια νοοτροπία στην νεότερη. ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί, πολλοί δεν ξέραμε τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες αλλά, και ας το παραδεχθούμε, υποψιαζόμασταν ότι τοπικοί και εθνικοί ηγέτες και άνθρωποί τους ήταν πιράνχας και έτρωγαν παρέα και με ξένους.
Δεν μας φταίνε τόσο οι ξένοι, οι παράνομοι μετανάστες ή μόνοι οι μεγάλοι. Εμείς ανεχόμασταν, δεν θέλαμε να δούμε την πραγματικότητα, προτιμούσαμε τα σήριαλ και την μπάλα. Και κάποιοι ακόμα και τώρα τσακώνονται ή για το τόπι ή έχουν παραδοθεί στον Σουλεϊμάν.
Ακόμα και τώρα αυτή η έρμη η Ελλάδα έχει τόσες δυνατότητες.
Τις βλέπουμε στις εφημερίδες που προσφέρουν υλικό για σκέψη, καλύτερο από τα άρθρα και την ύλη τους πολλές φορές. Τα βιβλία, που όμως όπως και οι εφημερίδες και πολλά άλλα, είναι πολυτέλεια για τον 'Eλληνα του 2014. Και ακόμα και αν έχει λεφτά, στο σχολείο παραμορφώθηκε και δεν ξέρει τον Σολωμό και λέει ότι στον Μαραθώνα έγινε ναυμαχία ή δεν είναι σίγουρος αν ο Χίτλερ ήταν κακός!
Μπορούμε αν θέλουμε να προωθήσουμε, μιας που η Πολιτεία (γιατί συμφέρει τα πιράνχας που λέγαμε και τους «φίλους» Ευρωπαίους που μας «βοηθούν» ενώ εμείς τους βρίζουμε), δεν το κάνει ούτε πρόκειται, την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. Μια Ελλάδα γεμάτη χρώμα, συγκλονιστικές εικόνες, άγνωστες πτυχές της ιστορίας και του πολιτισμού, γεύσεις που θα ενθουσιάσουν και τους χειρότερους ανθέλληνες.
Αντί για την άθλια εικόνα, που εκμεταλλεύθηκαν κίτρινα ΜΜΕ στην ανθελληνική τους προπαγάνδα το 2010, για την Ελλάδα, για τους τουρίστες, με τους χαζοχαρούμενους Ζορμπάδες και όλιγη από τζατζίκι και παραλία για καμάκι, δεν θα 'ταν ωραίο να αναδειχθεί σε ένα site αυτή η Ελλάδα με την παράδοση, την ιστορία και τον πολιτισμό της; Πόσες δουλειές θα άνοιγαν;
Βαρέθηκα την μιζέρια και την μαυρίλα παραπάνω από την ανεργία μου μέσα. Δεν θέλω να βαλτώσω. Δεν αντέχω άλλο τους συγγενείς μου, με τα δικά τους προβλήματα, να με κοιτάνε και να προσπαθούν να με μειώσουν με κάθε ευκαιρία. Δεν θέλω να βλέπω κατεβασμένα κεφάλια. Είναι κρίμα αυτή η σπουδαία χώρα να αφήνει πλούτο ανεκμετάλλευτο. Ας σταματήσουμε να γκρινιάζουμε και να κοιτάμε  την κρίση σα να 'ναι σήριαλ. Δεν υπάρχει μόνο μαύρο.

Σοφία Τζανή

Δεν υπάρχουν σχόλια: