ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.2.14

«Τινάζουν στον αέρα» τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία!


Κίνδυνος από απόφαση του Υπουργού Υγείας να μην μπορούν πλέον τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία να συνταγογραφούν φάρμακα για τους Αποστράτους αξιωματικούς, αλλά και για τα μέλη των Οικογενειών των ενεργεία Αξιωματικών και λοιπών δικαιούχων!
Από την 15 Ιαν 2014 εφαρμόζεται το... όριο μηνιαίας δαπάνης ΕΟΠΥΥ σε όλους τους ιατρούς που συνταγογραφούν, ανεξάρτητα από τα αν είναι ή όχι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, ανεξάρτητα αν είναι ελευθεροεπαγγελματίες ή όχι, ανεξάρτητα αν είναι κρατικοί λειτουργοί ή όχι.

Πρόκειται για μια οριζόντια μείωση 20% του περυσινού ορίου συνταγογράφησης, χωρίς να λαμβάνει υπ’όψην τις ιδιαιτερότητες της λειτουργίας των στρατιωτικών νοσοκομείων, ήτοι:

1. Το σύνολο των στρατιωτικών ιατρών είναι ταυτόχρονα ελευθεροεπαγγελματίες ιατροί και νοσοκομειακοί (κρατικοί) ιατροί.

2. Ο φόρτος των στρατιωτικών νοσοκομείων συνεχώς αυξάνεται, μια και έχει αυξηθεί ο αριθμός των δικαιούχων που έχουν πρόσβαση στα στρατιωτικά νοσοκομεία, κατόπιν νομοθετικής ρύθμισης του τότε ΥΕΘΑ κου Ευάγγελου Βενιζέλου. Η συνταγογράφηση στα στρατιωτικά νοσοκομεία βάση διαταγών είναι υποχρεωτική και όχι προαιρετική.

3. Ο φόρτος των στρατιωτικών ιατρών (όπως και των υπολοίπων ιδιωτών ιατρών) έχει αυξηθεί μια και η λειτουργία των μονάδων υγείας του ΕΟΠΥΥ έχει ανασταλεί από το Νοε 2013 λόγω της απεργίας των εκεί ιατρών και ιδιαίτερα των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιατρών (ανάμεσα στους οποίους και μεγάλη μερίδα στρατιωτικών ιατρών) μια και με απόφαση του ίδιου του Υπουργού Υγείας μπορούν να προσέρχονται σε αυτούς 400 δωρεάν ασθενείς έναντι 200 που ίσχυε καθ’όλη τη διάρκεια του παρελθόντος έτους.

4. Συγκεκριμένα για τους στρατιωτικούς ιατρούς το πλαφόν συνταγογράφησης αθροίζει το κόστος των συνταγογραφούμενων συνταγών, τόσο στο ιατρείο, όσο και στα νοσοκομεία, με αποτέλεσμα εντός του επομένου δεκαημέρου το πολύ, να υπάρχει κίνδυνος μη εξυπηρέτησης των δικαιούχων και μη νοσηλευομένων και προσερχομένων στα εξωτερικά ιατρεία ασθενών.

Δηλαδή υπάρχει ορατός ο κίνδυνος ο Ιατρός που συνταγογραφεί στο ιδιωτικό του Ιατρείο και στο Στρατιωτικό νοσοκομείο (ο μετρητής του ΕΟΠΥΥ είναι ο ίδιος) να μην μπορεί να συνταγογραφήσει στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο αν καλύψει τον αριθμό των συνταγών είτε στο Νοσοκομείο είτε στο Ιατρείο (Παλαβά πράγματα).

5. Προτείνεται η κατάργηση του πλαφόν συνταγογράφησης, όταν μονάδα συνταγογράφησης είναι κάποιο από τα στρατιωτικά νοσοκομεία της επικράτειας.

(olympia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: