ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.10.09

"ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ;;;"


Χρήστος Τσαντής - Μέλος Δ.Σ Συνδικάτου ΟικοδόμωνΠολλά τα ερωτήματα και τα ερωτηματικά συναδέλφων οικοδόμων στην Πάτρα, σχετικά με την διαχείριση του ταμείου του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας. Στα καφενεία και στα γιαπιά το τελευταίο διάστημα επικρατεί μεγάλη αναστάτωση σχετικά με τα οικονομικά του συνδικάτου. Επί δεκαετίες τώρα οι Οικονομικοί Απολογισμοί εγκρίνονται σε “κλειστές” Γενικές Συνελεύσεις με την παρουσία 30 – 40 κομματικά εγκάθεντων συνδικαλιστικών στελεχών του ΚΚΕ (δηλαδή μόλις το 0,5% των εγγεγραμμένων μελών του συνδικάτου ), δίχως να υπάρχει οιαδήποτε δημοσιοποίηση σε τοπική εφημερίδα, δίχως να εκδίδεται καμία απολύτως ενημερωτική ανακοίνωση προς τα υπόλοιπα μέλη.

Και φανταστείτε ότι μιλάμε για αρκετές χιλιάδες ευρώ!!!123195691116_mrg

Το τελευταίο διάστημα πολλοί οικοδόμοι διερωτώνται και ανησυχούν που πάνε τα χρήματα από τις συνδρομές που καταθέτουν από το υστέρημα τους. Την ανησυχία τους αυτή έρχεται να ενισχύσει και το γεγονός ότι, πέρα από την συμμετοχή στο συνδικάτο μεγαλοεργολάβων – κατασκευαστών (ως υποψηφίων στα ψηφοδέλτια του ΠΑΜΕ), το συγκεκριμένο συνδικάτο έχει πλήρως υποταχθεί στο ΚΚΕ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένας απολύτως διαχωρισμός συνδικάτου – κόμματος.

Για το συγκεκριμένο θέμα έχω να γράψω πολλά το επόμενο διάστημα και έχω να παραθέσω πλειάδα στοιχείων και εγγράφων, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο, που έχουν περιέλθει με κάποιο τρόπο στην κατοχή μου. Θα περιμένω όμως πρώτα να υπάρξει κάποια επίσημη απάντηση από τα “συντρόφια” του συνδικάτου και μετά τα λέμε από πρώτο χέρι!!!

karageorgopoulos.

Δεν υπάρχουν σχόλια: