ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.11.09

Ποιός θα αγοράσει τα μυαλά του Μουσολίνι???


Άγνωστοι προσπάθησαν να πουλήσουν τον εγκέφαλο και αίμα του Μπενίτο Μουσολίνι μέσω ιταλικής ιστοσελίδας δημοπρασιών αλλά η «αγγελία» έγινε πολύ γρήγορα αντιληπτή και η εταιρεία την «κατέβασε», προτού υπάρξουν προσφορές.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο «πωλητής» ανήρτησε την αγγελία θέτοντας ως τιμή εκκίνησης τα 15.000 ευρώ. Εξηγώντας την αιτία απόσυρσης της «προσφοράς», διευκρίνισε ότι απαγορεύεται η πώληση βιολογικών υλικών.
«Είναι ντροπή να προσπαθεί κάποιος να πουλήσει τον εγκέφαλο και το αίμα του παππού μου», δήλωσε ωστόσο στο τηλεοπτικό κανάλι Sky TG24η Αλεσάντρα Μουσολίνι, η εγγονή του δικτάτορα.
Σύμφωνα με την ίδια, τα λείψανα του παππού της φυλάσσονταν στο νοσοκομείο Πολικλίνικο του Μιλάνου, κάτι που ωστόσο το νοσοκομείο διαψεύδει.
Ιστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: