ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.11.09

Μια από τα ίδια: Κυβέρνηση εναντίον μεσαίας τάξης!

asΤου κρέατός μας κόβετε
καμιά παχιά λουρίδα
και τρώγετέ τη λαίμαργα
μαζί με την Πατρίδα

Βαριά φορολογήσετε
και το νερό που τρέχει,
βάλετε φόρους, βάλετε!
Η πλάτη μας αντέχει…
(Γ. Σουρής)

Η μεγάλη φορολόγηση της μεσαίας τάξης (που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τη μεγάλη έκτακτη εισφορά σε ιδιοκτήτες «μεγάλης» ακίνητης περιουσίας συνολικής αξίας 400.000 ευρώ, σε συνδυασμό με την αύξηση των αντικειμενικών αξιών που επίκειται) δείχνουν ότι και η νέα Κυβέρνηση, όπως ΟΛΕΣ οι προηγούμενες, περπατούν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο: Περισσότερους φόρους που «τραβούν χειρόφρενο» στην ήδη λιμνάζουσα οικονομία μας και συνεπώς, νέα αδιέξοδα.

Ποιοι επιβαρύνονται: Όσοι αγόρασαν ένα σπίτι για την οικογένειά τους στην Αθήνα (και οι περισσότεροι ακόμα πληρώνουν τα δάνειά τους…) κι έχουν από κληρονομιές ένα ή δυο σπίτια στην ελληνική ύπαιθρο. Δηλαδή, περισσότερες από ένα εκατομμύριο οικογένειες που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα και, οι περισσότεροι από αυτούς, δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν.

Με αυτές τις συνθήκες, είναι αδύνατη η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Κι αυτό, διότι ενώ είναι γνωστές οι παθογένειές της, δεν λαμβάνεται υπόψη η διεθνής συγκυρία. Παράδειγμα: Οι συνέπειες της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης θα είναι εξίσου σοβαρές με αυτές της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου και της κατάρρευσης του κομμουνισμού το 1989, εκτιμά ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Μπιλντ αμ Ζόνταγκ. «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η χρηματοπιστωτική κρίση θα αλλάξει τον κόσμο εξίσου βαθειά με την πτώση του Τείχους», λέει ο Σόιμπλε. «Η ισορροπία ανάμεσα στην Αμερική, την Ασία και την Ευρώπη θα μεταβληθεί σημαντικά. Και αυτή η εξέλιξη απέχει πολύ από το να τερματιστεί. Η οικονομία μόλις τώρα αρχίζει να παίρνει πάλι εμπρός», προσθέτει.-

Τα Πραγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: