ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.10

10ΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ»: ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΟΝ!


Η πιο σημαντική προϋπόθεση για την εφαρμογή της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας στην Κύπρο, είναι η αλλοίωση του ελληνικού μας φρονήματος. Και αυτό, επειδή η ομοσπονδοποίηση της Κύπρου εμπεδώνει τον αφελληνισμό του βόρειου-κατεχόμενου τμήματος της πατρίδας μας, και έπειτα δημιουργεί τις θεσμοποιημένες προϋποθέσεις για τον εκτουρκισμό των ελεύθερων περιοχών. Η συνταγή της Ομοσπονδίας είναι αγγλοτουρκική (ιστορικά αδιαμφισβήτητο, ήδη από τη δεκαετία του 50΄) και οι μέχρι σήμερα προσπάθειες για τη διπλωματική επιβολή της Ομοσπονδοποίησης στην ελλαδοκυπριακή εξωτερική πολιτική αφ’ ενός, και η συνειδησιακή εγκατάσταση της ψευδοεπαναπροσέγγισης στην ελληνική μας ψυχή αφ’ ετέρου, έχουν ως κέντρο λήψης αποφάσεων το Λονδίνο και την Ουάσινγκτον. Ενίοτε, οι προσπάθειες αυτές συνοδεύονται και με οικονομική (δολλαριακή) ενίσχυση. Η περίπτωση του σχεδίου Ανάν είναι μνημειώδης!

Στην ειδική κυπριακή περίπτωση (όπως και σε άλλες πρώην αποικίες), η αποικιακή μητρόπολη (Λονδίνο), προκειμένου να ελέγχει την Κύπρο, έστω και μετά την απόσυρσή της μετά την «ανεξαρτησία» του 1960, επεχείρησε και πέτυχε δύο στόχους, που με το πέρασμα των δεκαετιών χρησιμοποιήθηκαν ως μέσο από το ίδιο το κυπριακό κατεστημένο, για την εξυπηρέτηση της βρετανικής μεταποικιακής κυριαρχίας στην Κύπρο:

Πρώτον, με την αναγωγή της μουσουλμανικής μειονότητας σε ισότιμη κοινότητα με την ελληνική πλειοψηφία (νομικά μεσώ των Συμφωνιών της Ζυρίχης) πέτυχε τη διάλυση του κυπριακού κράτους το 1963, την εδραίωση της διχοτόμησης στην τουρκική πολιτική και την εισβολή το 1974. Αντικειμενικός στόχος είναι η προσυπογραφή της ήττας στην κυπριακή υπόθεση από τον ελληνισμό, μέσω μιας ομοσπονδιακής λύσης.

Δεύτερο, η αποικιοκρατική μητρόπολη, δέσμευσε την κυπριακή πλουτοκρατία, που με την κυπριακή ανεξαρτησία άνδρωσε το κυπριακό ζυριχικό κατεστημένο, αναπτύσσοντάς της την «ανεξαρτησιακή συνείδηση και ιδεολογία». Η εξουσία και το χρήμα, απεμπόλησαν το ενωτικό ιδεώδες, και ιδιαίτερα μετά την τουρκική εισβολή, ο κυπριακός ελληνισμός αντί να στραφεί στην μητροπολιτική Ελλάδα για συνδρομή στην Απελευθέρωση από τους Τούρκους, επιδόθηκε στο στόχο της οικονομικής ανάπτυξης και ευμάρειας. Αυτή η καταναλωτική μανία, αναπόφευκτα καλλιέργησε την κρίση εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων Κυπρίων, που πλέον επιχειρηματολογούν ότι μέσω της Ομοσπονδίας και της οικονομικής δύναμης των Ε/κυπρίων, θα υπερισχύσουν των Τ/κυπρίων... Παραμύθια της Χαλιμάς.

Εκφραστικό όργανο της αποικιοκρατικής πολιτικής για ενταφιασμό της ελληνικής μας συνείδησης, ήταν κατά καιρούς το ΑΚΕΛ. Η πιο χαραχτηριστική του πράξη, ήταν η αποχή και καταδίκη του αγώνα της ΕΟΚΑ. Στα χρόνια της ανεξαρτησίας, το ΑΚΕΛ πολέμησε την Ελλάδα, με τις καταγγελίες κατά της Ελληνικής Μεραρχίας που προστάτευε την Κύπρο, επί της ηγεσίας του Διγενή (1964-67) και την υποστήριξη της Σοβιετικής Ένωσης, η οποία προωθούσε μαζί με την Τουρκία την εφαρμογή της Ομοσπονδίας στην Κύπρο.

Οι επαναπροσεγγιστικές εκδηλώσεις της ΕΔΟΝ που έχουν ως δεδηλωμένο στόχο την καλλιέργεια κουλτούρας συμβίωσης σε ομοσπονδιακό καθεστώς, δεν ξεφεύγουν ούτε από τη σύγχρονη ουδέτερη έως και αρνητική στάση που έχουν για τον αγώνα της ΕΟΚΑ, ούτε και με τη γενικότερη πολιτική του ΑΚΕΛ για μετατροπή της ελληνικής μας ψυχής σε ξέφραγο πολυπολιτισμικό-μεταναστευτικο αμπέλι. Η ηθική κατάπτωση της κυπριακής κοινωνίας και η σταδιακή εδραίωση της διχοτόμησης στη συνείδηση όσων αντιδρούν με την ομοσπονδιακή πολιτική δεν είναι ανεξάρτητα από την ακελική σύνθλιψη των ελληνικών μας αρχών και αξιών. Σταδιακά και αναπόφευκτα δημιουργήθηκε ο φαύλος κύκλος της αποδοχής της διχοτόμησης, αφού τα αποδεδειγμένα αδιέξοδα της ελλαδοκυπριακής ομοσπονδιακής πολιτικής οδήγησαν στην νομιμότητα του ψευδοκράτους. Η πολιτική μας ηγεσία έφτασε στο σημείο να υποστηρίζει την υποψηφιότητα Ταλάτ στις παράνομες εκλογές του Αττίλα! Χαραχτηριστικό επίσης, είναι και το σύνθημα της Ακελικής προπαγάνδας «Ή Ομοσπονδία ή Διχοτόμηση»...

Η προπαγάνδα του ΑΚΕΛ και το παιδομάζωμα των ΕΔΟΝόπουλων κατάντησε πραγματική γάγγραινα στην κυπριακή κοινωνία. Ας σταθούμε στις επάλξεις του σύγχρονου αγώνα: Προστασία της Ελληνικής μας Ταυτότητας, Καλλιέργεια Απελευθερωτικής Συνειδησης, Αποτίναξη της Ομοσπονδιακής Προπαγάνδας και Προώθηση της Απελευθέρωσης!

ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΝΟΙ.
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ!!


WWW.APOELLAS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια: