ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.10

Η "ΕΠΊΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΊΑ" ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΑΝΆΔΕΙΞΗΣ "ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ"

Είναι γνωστό ότι διαβιούμε την πλήρη εποχή επιχειρούμενης αποχαύνωσης των Ελλήνων πολιτών από τα ΜΜΕ και την tv . O πρωθυπουργός ΓΑΠ γαλουχημένος στα αμερικανικά επικοινωνιακά πρότυπα αλλά και στις "τράμπες" επιδιώκει μέσω των αργυρώνητων ΜΜΕ να μας καταπλήξει με τις αθλητικές του επιδώσεις οι οποίες σαφώς και προκάλεσαν εύλογα την "ανάταση" των ελπίδων των μέσων πολιτών αφού ο "ρέκορμαν" πενηντάρης ηγέτης της χώρας κατάφερε να βάλει κάτω παιδαρέλια που προσπάθησαν να κοντράρουν τις αντοχές του. Κάπως έτσι πέρασε το κατευθυνόμενο μήνυμα ο παρουσιαστής Σρόιντερ στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA.
ΤΟΥ Συνεχίζεται ακάθεκτα η επικοινωνιακή show business της πολιτικής του αμερικανοτραφούς ηγέτη μας. Εδώ ο κόσμος καίγεται τα spread παίρνουν τον ανήφορο ,η χώρα γονατίζει από άκρο σε άκρο ,τα νομοθετήματα υπογράφονται στο πόδι , οι "συμφωνίες" της χώρας παρουσιάζονται δαφνοστεφανομένες από τους αντιπροσώπους μας αλλά αιτούνται επαναδιαπραγμάτευση μετά την αποτυχία τους , το ψέμα πάει και έρχεται λες και είναι μαλωμένοι με την αλήθεια , η χαζομάρα έχει κατακυριεύσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό που βλέπει όνειρα συμπαράστασης από τον πεινασμένο ελληνικό λαό , τα κυβερνητικά στελέχη κρώζουν όπου βρεθούν και από έργο τίποτα...... και τέλος πάντων είναι οικτρό αλλά εδώ δεν ξέρουμε εάν σε λίγο καιρό θα λεγόμαστε Έλληνες και αν θα κατοικούμε στην Ελλάδα ...και ο ΓΑΠ...... ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ???? ΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ???
ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.......ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ........... ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΩΝ ΜΜΕ ......

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πάντως περισσότερη ελπίδα αποπνέει απο τον οκνηρό προκάτοχό του που δεν άφησε τίποτα όρθιο.

ενα σουτ πήγε να κάνει και έσπασε το πόδι του.. ο τελευταίος.

Νους υγειής εν σώματι υγειές λέγανε οι πραγματικοί έλληνες κάποτε.