ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.10

Παπανδρέου: “Ορόσημο ο μηχανισμός στηριξης της Ελλάδος αλλά…”

Τι είπε ο Γ. Παπανδρέου στους υπουργούς του:

Στην ανάγκη αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας, με στόχο την ανάπτυξη, εστίασε ο Πρωθυπουργός κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο, όπου τίθεται επί τάπητος το ζήτημα των ημιηπαίθριων χώρων.

Χαρακτήρισε “ορόσημο” τη συμφωνία για το μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας σε περίπτωση που χρειαστεί, και επανέλαβε πως “πρόκειται για μεγάλη επιτυχία τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη”, ενώ προσέθεσε ότι “η προηγούμενη περίοδος, όπου κυριαρχούσε η κρίση, είχε αίσιο τέλος με τη συμφωνία που επετεύχθη στην ΕΕ”.

Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου επανέλαβε πως το πρώτο σκέλος της δουλειάς της κυβέρνησης τους επόμενους μήνες είναι η απαρέγκλιτη τήρηση των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Σταθερότητας, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης (ΠΣΑ), ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι υπάρχουν και νέες προτάσεις που “μελλοντικά – όχι άμεσα – θα συζητηθούν, για μια πιο ουσιαστική διαχείριση παρόμοιων προβλημάτων” και πως η Ελλάδα θα καταθέσει τις απόψεις της στην ομάδα του Χέρμαν Βαν Ρομπάϊ για αυτό το ζήτημα.

======

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Τελικά ήταν ορόσημο… αλλά . Υπάρχει πάντα αυτό το τραγικό “αλλά” σε όλα.

Ένας Τιτανικός αλλά…

Μια αδυναμία πληρωμών αλλά…

Μια πολιτική στήριξη από την ΕΕ αλλά…

Ένας μηχανισμός στήριξης αλλά…

Ένας εκβιασμός με το ΔΝΤ αλλά…

Ένα απολεσθέν τμήμα εθνικής κυριαρχίας αλλά…

Και μια μοναδική ικανότητα του Παπανδρέου να δημιουργεί γύρω του το απόλυτο χάος. Το είδαμε στο ΠΑΣΟΚ .Τώρα πια το βλέπουμε στην Ελλαδα την ΕΕ και τον κόσμο.

tag: Άλλο κακό να μην μας βρεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: