ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.4.10

Λίγες ημέρες μετά τον OBAMA γεννήθηκε η N. Macedonia.

Το Ονομα Νorthen Macedonia “βρίσκεται μέσα στο πλαίσιο που έχει προταθεί από την Αθήνα“ τονίζει ο Έλληνας Aν. ΥΠΕΞ Δημήτρης Δρούστας, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Εάν ο Μακεδόνας πρωθυπουργός Nikola Gruevski απορρίψει την πρόταση. Η ευθύνη θα βαραίνει τον ίδιο και θα πρέπει να εξηγήσει στον λαό του γιατί καθυστερεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας τους.”

Η Ελλάδα θέλει λύση και γρήγορα και τα Σκόπια πρέπει να δείξουν πολιτική βούληση.

η συνέχεια εδώ: Greece hints at “Northern Macedonia”

============

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Η Ελλάδα λίγο μετά την επίσκεψη του Γιώργου στις ΗΠΑ και μετά την συνάντηση ναυάγιο με τον Γκρουεφκι στις 25 Μαρτίου ανακινεί εκ νέου το θέμα υποβάλλοντας πρόταση για μια “γρήγορη λύση”। Την ίδια στιγμή δείχνει στους αμερικανούς επιτηρητές τον υπεύθυνο για τυχών μη συμφωνία।

Και επειδή το Νorthen Macedonia θα εκπέσει σε ελάχιστο χρόνο στην διεθνή σκηνή σε Ν. Macedonia το γράφουμε ήδη για να το συνηθίσουμε. Στην χώρα μας θα την αποκαλούμε Βόρεια Μακεδονία και θα κλείνουμε τα μάτια στον προφανή αλυτρωτισμό .

Αν υποψιαστώ οτι ο Δρούτσας είναι εκεί ως “μη πολιτικός” για να υπογράψει αυτη την συμφωνία δεν θα εκπλαγώ καθόλου.

tag: ΓΑΠ ατελείωτος και Γερμανοτσολιάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια: