ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.10

Ο Κρόνος τρώει τα παιδιά του….


Γράφει η Vicky Zar

Ιστορίες φρίκης , καθημερινής τρέλας και τραγωδίες που ξεκινούν στα βάθη των αιώνων και καταλήγουν σε μια κοινωνία που εκδικείται τα προβλήματά της με αυτοκτονικές τάσεις τιμωρώντας τον ίδιο της τον εαυτό μέσα στην παράνοια . Το αποτρόπαιο κρούσμα κανιβαλισμού στη Ρωσία όπου δύο νεαροί μαγείρεψαν και έφαγαν μια δεκαεξάχρονη σε κάνει να αναρωτιέσαι και να αηδιάζεις που είχες την τιμή να λέγεσαι άνθρωπος…. Από τον Κρόνο που έτρωγε τα παιδιά του στην αρχαιότητα αλλά και σε πολλές πρωτόγονες φυλές που οι πηγές πρωτεϊνών σπάνιζαν το φαινόμενο δεν είναι ξένο.

Ο όρος κανιβαλισμός δόθηκε αρχικά από τους Ισπανούς θαλασσοπόρους στους ανθρωποφάγους της Καραϊβικής (Cannibal από το Caribal, που σημαίνει Καραϊβικός)– είναι μια πανάρχαια συνήθεια, που θυμίζει την μικρή απόσταση που έχει ο άνθρωπος από τη ζωώδη φύση του. Από την αρχή της εξέλιξης μέχρι σήμερα με την έξαρση της βίας να χτυπάει κόκκινο οι άνθρωποι έχουν βγει από τα όρια και έχουν οδηγηθεί να κανιβαλίζουν τις ίδιες τους τις σάρκες κυριολεκτικά και μεταφορικά . Με κάθε έλλειψη μέτρου ο κανιβαλισμός έχει επεκταθεί από την προσωπική μας ζωή μέχρι το πεδίο της πολιτικής , θάψε για να σωθείς , λοιδόρησε για να επιβιώσεις τρώγοντας τις σάρκες του αντιπάλου σου πάτα επί πτωμάτων η σωτηρία είναι μακριά μην πιστεύεις σε ουτοπίες διάλεξε τον εύκολο δρόμο της κακίας μην υποκύπτεις σε σειρήνες . Τα νέα που σερβίρεις για νέα είναι η δική σου οπτική γωνία μια παραμορφωτική εικόνα μιας διαστρεβλωμένης αλήθειας που φιμώνοντας τους αντιρρησίες θα οδηγήσεις στην παράνοια . Κι όταν το δωμάτιο θα στενεύει και δε θα μπαίνει άλλο φως τότε όλοι θα αρχίσουν να ξανατρώνε τις σάρκες τους για να εκδικηθούν τον εαυτό τους και τη μήτρα που τους γέννησε .

Κι εσύ θα τα έχεις καταφέρει μένοντας μοναδικός βασιλιάς στο δικό σου τσίρκο αφού ο Κρόνος στην Ελλάδα πάντα έτρωγε και θα τρώει τα παιδιά του γιατί παραμένουν ανυπότακτα…. Κι ακόμα και μέσα στην κοιλιά παλεύουν για μια θέση στον ήλιο αποτελώντας γροθιά στο στομάχι τιμωρώντας όποιον έψαχνε για πιόνια αφού ακόμα κι αν εσύ καταβρόχθισες τις σάρκες τους διατηρούν το προνόμιο ακόμα να μπορούν να νιώθουν αηδία ….

Δεν υπάρχουν σχόλια: