ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.10

Ετοιμάζει ψηφοδέλτιο αλλά δεν ξέρει που θα... κατέβει ο Ψωμιάδης

Περιφέρεια ή Δήμο;
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το εάν αληθεύουν πληροφορίες που διοχετεύονται από κύκλους της Ρηγίλλης για υποψηφιότητά του στη θέση του Περιφερειάρχη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Νομάρχης Π. Ψωμιάδης δήλωσε:

«Δεν με απασχολούν οι φήμες απ’ όπου κι αν προέρχονται. Δεν έχω πάρει ακόμη τις τελικές μου αποφάσεις.
Έχω δηλώσει ότι τις υποψηφιότητες τις δίνει ο λαός. Θα μιλήσω με την κοινωνία, αφού προηγουμένως μελετήσω προσεκτικά το νομοσχέδιο για τον “Καλλικράτη”. Θα ανακοινώσω την απόφασή μου και στη συνέχεια θα ζητήσω τη στήριξη όλων των πολιτικών δυνάμεων.
Πάντως, ένα είναι το δεδομένο. Το ψηφοδέλτιό μου θα είναι διευρυμένο, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σ’ αυτό και στελέχη άλλων κομμάτων. Τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, της κεντρικής Μακεδονίας, της Ελλάδας ολόκληρης, δεν έχουν χρώμα».
e-aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: