ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.10

Κυβέρνηση παιδική χαρά

Τα spreads σημείωσαν νέο ιστορικό ρεκόρ στις 456 μονάδες βάσης όπως είχαμε προβλέψει. Πλέον η αξιοπιστία της κυβέρνησης Παπανδρέου έχει καταβαραθρωθεί και οι αγορές προεξοφλούν χρεοκοπία. Βλέπουν την ανεπάρκεια των μέτρων, καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα που θα βυθίσουν την ανάπτυξη. Η κυβέρνηση μέσα σε αυτή την περιδίνηση αποσύρει τη διάταξη για την παρακράτηση 8% στα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών άνω των 300 ευρώ. Αντιλαμβάνεται ότι θα βυθίσει περαιτέρω την ανάπτυξη με αποτέλεσμα τα προσδοκώμενα έσοδα να εξανεμιστούν. Η κ. Μπιρμπίλη φέρνει ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους που δεν αποτελεί νομιμοποίηση αλλά εξαίρεση κατεδάφισης με ημερομηνία λήξης τα 40 χρόνια και χωρίς καμιά δέσμευση ότι κάποια άλλη κυβέρνηση να μη μπορεί να αλλάξει τον νόμο. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να πληρώσουν χιλιάδες ευρώ τη στιγμή που έχουν ήδη ξεζουμιστεί από τα μέτρα της κυβέρνησης Παπανδρέου. Και οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί γιατί οι ημιυπαίθριοι είναι το καθεστώς και όχι η εξαίρεση. Και βέβαια ρυθμίζοντας κάποιος τον ημιυπαίθριό του θα πληρώνει και περισσότερη εφορία και θα είναι όμηρος κάθε μελλοντικού εισπρακτικού μέτρου που θα κατευθύνεται στην ακίνητη περιουσία.
Το πιο ωραία όμως είναι η βαθμολόγηση των υπουργών από τον κ. Πάγκαλο. Λες και λύσαμε όλα τα υπόλοιπα προβλήματα και ασχολούμαστε τώρα με τις βαθμολογίες. Μήπως θα τους δώσεις και ελέγχους;
Μετά απ’ όλα αυτά περιμένουν στην κυβέρνηση να πέσουν τα spreads….
mitsosms

Δεν υπάρχουν σχόλια: