ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.10

ΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΑΠΟ ΤΑ SMS ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ

Σε νέες περιπέτειες, νομικές αυτή τη φορά, έβαλε τη Νέα Δημοκρατία η αλόγιστη και καθαρά πατερναλιστική κίνηση του υποψηφίου της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Χατζή. Ο Χατζής έκανε μαζική αποστολή sms χρησιμοποιώντας τα ευαλισθητα προσωπικά δεδομένα που έχει στη διάθεσή της η Ρηγίλλης από τις εκλογές... Η κίνηση του αυτή δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τίθεται, πλέον, ενώπιον της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για διοχέτευση προσωπικών στοιχείων. Η Νέα Δημοκρατία είναι κατά το νόμο υπεύθυνη για τα προσωπικά δεδομένα των 800.000 που συμμετείχαν στις εκλογές του περασμένου Νοέμβρη και άρα εκτίθεται από τη στιγμή που αυτά έφτασαν στα χέρια του Χατζή. Είναι απολύτως φυσικό να διερωτώνται οι νέοι από που έλαβαν το sms, από τη στιγμή που δε γνωρίζουν καν ποιος είναι ο Χατζής. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο άνθρωπος που σχεδίασε αυτή την κίνηση και έδωσε τις λίστες στο Χατζή δεν είναι άλλος από το γνωστό «πατερούλη» του Χατζή και υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Ν.Δ., Γιώργος Μουρούτης. Παραβιάζει κάθε όριο ηθικής και σοβαρότητας και αντί να ασχολείται με το αντικείμενο του μπλέκεται διαρκώς στα πόδια της ΟΝΝΕΔ.
Χατζής και Μουρούτης δε διστάζουν να δημιουργήσουν πρόβλημα ακόμα και στο ίδιο το κόμμα, μπροστά στο να εξασφαλίσουν την εκλογή του πρώτου. Όλα αυτά φυσικά τα κάνουν εν αγνοία του Προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει μιλήσει σε όλους τους τόνους για αυστηρή ουδετερότητα στην ΟΝΝΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: