ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.10

Πόσα τσέπωσε η Τζούλια για την Πρώτη Τσόντα....Που είναι ο ΣΔΟΕ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ???

Που είναι ο ΣΔΟΕ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Ρε τι γίνεται ...με το πορνοβίντεο και τις αμοιβές ...της πρώτης πορνοστάρ Τζούλιας....Γιατί έπονται και άλλες με τόσα λεφτά που πέφτουν στην πιάτσα... Συμφωνα με συμβόλαιο που έχει ημερομηνία 22/2/2010 ( που παρουσίασε το το star channel ) φαίνεται να ορίζεται ως αμοιβή το 1.000.000 ευρώ και παράλληλα αναφέρει για ποσοστά μετά τα 200.000 αντίτυπα πωλήσεων μέσω του περιοδικού Sirina που είναι και η εταιρία παραγωγής.


Βέβαια αν το δείτε καλά βλέπετε οτι είναι συνδεμένο και το 1.000.000 με τις πωλήσεις...Αρα γιαυτό έστεισαν το κόλπο με την γκρίζα διαφήμιση της δήθεν ...κλοπής και ερασιτεχνικής λήψης...
Και ενώ η ταινία έχει κυκλοφορήσει στις αρχές του Μαρτίου Βλέπουμε οτι το συμβόλαιο έχει υπογραφεί λιγες μέρες πρίν ....Μην μας πουν οτι γύρισαν την τσόντα άρπα κόλα...
Αρα ο ΣΔΟΕΕ κοιμάται τα έχει όλα αυτά τα στοιχεία ...Η πήγαν να τα πάρουν μαυρά αλλά με τον ντόρο και τις αποαλύψεις που έγιναν και τους ελέγχους που ακολούθησαν εμφάνισαν αυτό το συμβόλαιο!
Και τελικά οι Σάσες και οι Ντούβλες ...που βγαίνουν και λένε για μεγαλύτερα ποσα μηπως έχουν πιαστεί κορόιδα ...με τις προτάσεις που φέρεται να τους έχουν γίνει και είναι 300.000 ευρώ για την δεύτερη και 800.000 ευρώ για την πρώτη !
papatzides

Δεν υπάρχουν σχόλια: