ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.10

ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΟΥΣ


Αγαπητοί συνΕΛΛΗΝΕΣ τελευταίως σκέπτομαι, ναι σκέπτομαι, όσο και να σας φαίνεται παράξενο και αυτό συμβαίνει γιατί δεν βλέπω τηλεόραση και δεν διαβάζω εφημερίδες, αλλά ενημερώνομαι από ορισμένα blogs.

Διαβάζω ότι η οικονομική μας κατάσταση βρίσκεται σε κακά, κάκιστα χάλια αλλά όχι σε χειρότερη από άλλα ευρωπαϊκά κράτη της ΕΕ. Σκέπτομαι γιατί εμείς και όχι οι άλλοι πρέπει να πληρώνουμε αυτά τα υψηλά επιτόκια, έχουν τίποτε εναντίον μας οι οικονομικές μαφίες; Οι μαφίες δεν λειτουργούν συναισθηματικά, λειτουργούν με μοναδικό κριτήριο το κέρδος. Τι συμβαίνει λοιπόν με την Ελλάδα και έχουν στραφεί όλες οι οικονομικές μαφίες εναντίον μας;

Επειδή γνωρίζω την φάρα των λεγομένων Ελλήνων πολιτικών, ότι είναι από τα χειρότερα αποβράσματα της κοινωνικής μας υποστάθμης, μού πέρασε η ιδέα ότι ίσως όλη αυτή η φασαρία γίνεται για την κονόμα των πολιτικών μας, για να έχουν το κάτι τις τους, για τα γεράματά τους και των τρισέγγονών τους, γιατί προβλέπουν ότι δεν πρόκειται αύριο να είναι στην μάσα και κοιτάνε ότι φάνε, ότι πιούνε και ότι αρπάξουν…. ΤΩΡΑ !!!

Διαβάζω ότι σύμβουλοι και παρασύμβουλοι διαφόρων εβραϊκών τραπεζών και εβραϊκών χρηματιστηριακών οίκων, μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία και συμβουλεύουν τους υπουργούς, τι τους συμβουλεύουν;

Εάν τώρα συνδυάσεις, την καταγωγή των συμβούλων, το ήθος των πολιτικών μας, την αύξηση των επιτοκίων, θα κατασκευάσεις ένα εκρηκτικό μείγμα, πού η ατομική βόμβα μοιάζει με αναστάσιμο βεγγαλικό. Η φασαρία πού γίνεται για το ύψος των επιτοκίων, είναι για το ποσόν της διαφοράς πού θέλουν να τσεπώσουν οι πολιτικοί μας, με το ποσόν πού θέλουν να τσεπώσουν οι εβραϊκές τράπεζες. Γι’ αυτό μη σας μένει η απορία, ότι στο τέλος θα πληρώσουμε πολύ υψηλό επιτόκιο, ώστε και οι δύο πλευρές να είναι ωφελημένες, οι μόνοι πού θα πληρώσουν το μάρμαρο θα είμαστε εμείς, οι ΄Ελληνες ιθαγενείς.

Αυτά μού πέρασαν από το μυαλό μου. ΄Ισως κάνω λάθος και κακοχαρακτηρίζω τους ΄Ελληνες πολιτικούς και αυτοί να έχουν αγνές προθέσεις και εκβιάζονται από τις οικονομικές μαφίες, ενώ τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη της ΕΕ δεν εκβιάζονται. Παρακαλώ τους αναγνώστες ν’ απαντήσουν με αντίθετες απόψεις και να καθησυχάσουν την καλπάζουσα φαντασία μου.

Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: