ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.4.10

Προς ώτα ακουόντων....

Venizelos1Ο κ. Βαγγέλης Βενιζέλος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης τις MRB σύμφωνα με την οποία το 72% των ερωτηθέντων εκφράζει την πλήρη απαισιοδοξία του για την πορεία της χώρας, δήλωσε:

“Λογικό να υπάρχει και απογοήτευση και δυσαρέσκεια, όταν βρισκόμαστε μέσα στην περιδίνηση της κρίσης της δημοσιονομικής, όταν εφαρμόζονται μέτρα αυστηρά που είναι άδικα κατά το σκέλος που κάποιοι υφίστανται τις συνέπειες τώρα ενώ κάποιοι άλλοι, αυτοί που έχουν και τις μεγαλύτερες δυνατότητες, θα υποστούν τις συνέπειες αργότερα μέσα από την εφαρμογή του φορολογικού νόμου”.

Κ. Βενιζέλε, τουλάχιστον το 35 % των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ που σας ψήφισαν στην διεκδίκηση της Προεδρίας του κόμματος, πιστέψτε μας, θα περίμεναν μια πιο θαρραλέα και ειλικρινή προσέγγιση και αποκρυπτογράφηση της δυσφορίας των Ελλήνων πολιτών. Και ίσως θα ανέμεναν να μην κρύβεστε κι εσείς (δεν είναι και εύκολο άλλωστε...) πίσω από τους ευσεβείς, βερμπαλιστικούς πόθους της κυβέρνησης στην οποία και συμμετέχετε.

Ξέρετε τι λένε οι πολίτες, το μήνυμα των οποίων αδυνατείτε να ερμηνεύσετε;

  • ΚΑΝΕΝΑΣ κλέφτης, λαμόγιο, κομματικός κερατάς δεν πιάστηκε και δεν κλήθηκε να πληρώσει
  • Η πολιτική ευθύνη εξατμίζεται στις ηλίθιες εξεταστικές επιτροπές, που πρόκειται να δείξουν ΟΥΔΕΝ και να παραπέμψουν ΟΥΔΕΝΑΝ
  • Τα μοναδικά μέτρα που πήρατε για να αντιμετωπίσετε την κρίση (ή καλύτερα για να ευθυγραμιστείτε με τις υποδείξεις του ΔΝΤ και της ΕΕ) είναι οι περικοπές μισθών και επιδομάτων των ΔΥ, το πάγωμα μισθών των συνταξιούχων και η αύξηση του ΦΠΑ ( υπάρχει οσμή σοσιαλιστικής δικαιοσύνης ή αναδιανομής εισοδήματος που επαγγελόσασταν ως κυβέρνηση προεκλογικά;)
  • Δεν επιδείξατε, ούτε καν διάθεση να φθάσετε στους φοροφυγάδες. Υιοθετήστε την συμβουλή που σας έδωσε ο Έλλην Μπουρλεσκονίζων Βγενόπουλος: "ακολουθήστε τον δρόμο του χρήματος". Είναι ο καλύτερος δρόμος για να συλλάβετε την φοροδιαφυγή και τα λαμόγια. ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ......φυσικά
  • Σταματήστε τις ερωτοτροπίες με την εκκλησία. Φυσικά και δεν είναι "άνθρακας ο θησαυρός" όπως διατείνεται ο αρχιεπίσκοπος. Σε καιρό κρίσης όλοι θα πρέπει να συμβάλλουν. Δεν είναι δυνατόν να γδέρνετε τους μισθωτούς και να χαριεντίζεστε με το μοσχοαναθρεμμένο παπαδαριό.
  • Τοποθετηθείτε για το «Επαχθές φορτίο» για το Ίδρυμα Παπανδρέου το Ξενία Καλεντζίου! και για την συνεχιζόμενη αιμορραγία του κρατικού χρήματος προς τα ιδρύματα πρώην Πρωθυπουργών και προς τις κρατικοσυντήρητες ΜΚΟ.
  • Αντιληφθήκατε ότι συσσωρεύεται τεράστια οργή στους πολίτες που πληροφορήθηκαν για το "κόλπο γκρόσο" που αποκαλύφθηκε γι αυτούς που πλούτισαν από το "στοίχημα"; σύμφωνα με λίστα με 1200 άτομα, που η Λιάνα Κανέλλη παρέδωσε στον πρόεδρο της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής κ. Αναστάσιο Καραμάριο, και οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο στοίχημα;
  • Είναι σε γνώση σας πως μόνο για το υποβρύχιο «Παπανικολής», σύμφωνα με τις καταθέσεις που έγιναν στην Εισαγγελία του Μονάχου, δόθηκαν μίζες 10-12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ γενικά οι προμήθειες-ρεκόρ που καταβάλλονταν από τους Γερμανούς ξεπερνούσαν το 5% του κόστους της παραγγελίας;
  • Αντιλαμβάνεσθε ότι την ώρα που η κυβέρνηση «κόβει» τα επιδόματα των δημόσιων υπαλλήλων και μειώνει τις δαπάνες, στον ΟΠΑΠ συνεχίζεται το πάρτι των υψηλών αμοιβών, αλλά και μοιράζεται η διαφημιστική πίτα (άρα ζεστό χρήμα) στους υμνητές του συστήματος;

Μήπως θα πρέπει να ερμηνεύετε πολύ πιο καθαρά τα μηνύματα των πολιτών;

Μήπως θα έπρεπε όχι απλώς να μην δικαιολογείτε αλλά να φροντίσετε να αποστασιοποιηθείτε από πολιτικές που είναι καθαρά νεοφιλελεύθερες και καμμιά σχέση δεν έχουν με αρχές σοσιαλιστικών κομμάτων; Με όποιο κόστος;

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ η μετουσίωση ενός ηγετικού στελέχους σε ΗΓΕΤΗ.

Η στάση αναμονής δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Τα χρονικά όρια στενεύουν। Από τον Σεπτέμβρη η λαϊκή οργή δεν θα ελέγχεται....
Ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: