ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.10

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ….. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥΣ… ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ


Το όνομα Χαραλαμπόπουλος Αθανάσιος στον πολύ κόσμο δεν θυμίζει κάτι. Πρόκειται όμως για τον ανθυποπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος έχει παρασημοφορηθεί από την Πολιτεία πολλές φορές για ανδραγαθήματα, και τιμηθεί για τις ικανότητές του σε διάφορες επιχειρήσεις διάσωσης Ελλήνων πολιτών και άλλες επικίνδυνες αποστολές της υπηρεσίας του που έφερε με επιτυχία σε πέρας. Ο αξιωματικός αυτός, κατηγορήθηκε για την γνωστή υπόθεση των συνθημάτων που υποτίθεται ότι ακούστηκαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Ο πολιτικός προϊστάμενός του, υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης πριν κάν αρχίσει η ήδη διεξαγόμενη ΕΔΕ, έσπευσε να τον χαρακτηρίσει ανεγκέφαλο και ρατσιστή. Χθές έγιναν οι κρίσεις στο Λιμενικό Σώμα. Ο ήρωας όπως τον αποκαλούν στη υπηρεσία του, αλλά και το επιβεβαιώνει η Ελληνική Πολιτεία με τις τιμητικές διακρίσεις που του έχει απονείμει, δεν εκρίθη προακτέος, κατόπιν παρεμβάσεως της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, με την δικαιολογία ότι διεξάγεται εις βάρος του ΕΔΕ. Άντε και να καταπιώ αυτό το φαιδρό επιχείρημα. Όμως το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για άλλους λιμενικούς οι οποίοι προήχθησαν ενώ εκκρεμούσαν εις βάρος τους ΕΔΕ. Η εμπάθεια και η αρρωστημένη πολιτική σκέψη του κ. Χρυσοχοΐδη είναι βέβαιο ότι προκαλεί βλάβη στις υπηρεσίες ασφαλείας του κράτους, αλλά και καταρρακώνει το ηθικό ανδρών και γυναικών που υπηρετούν σε αυτά. Δικαιολογημένα λοιπόν φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και η κατρακύλα θα συνεχίζεται, όσο αξιωματικοί-υποδείγματα ήθους και ικανοτήτων, με ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, θα υβρίζονται και θα χλευάζονται, από ανθρώπους με το ανάστημα του κ. Χρυσοχοΐδη. Από ποιόν από τον Χρυσοχοΐδη...Καταλάβατε; Από τον Χρυσοχοΐδη...


Ο τιμηθείς λοιπόν τρείς φορές με μετάλλιο ανδρείας ανθυποπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος κ. Χαραλαμπόπουλος Αθανάσιος, εκρίθη ως μη προακτέος, στις χθεσινές κρίσεις. Είναι αλήθεια ΝΑΙ ἤ όχι, ότι ο επικελευστής Ν.Α., ενώ είχε συλληφθεί για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών, εξακολουθεί να παραμένει στην υπηρεσία του, να προάγεται κανονικά και να οπλοφορεί;; Ας βρεθεί κάποιος με ευμεγέθεις γεννητικούς αδένες να πει την αλήθεια για το τι ακριβώς συμβαίνει. Άλλωστε θα χρειαστεί σύντομα να ενεργήσει με μοναδικό γνώμονα το Εθνικό συμφέρον και κριτήριο τον ανδρισμό του.
Α.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια: