ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.10

ΕΔΩ London Greek Radio..... ON AIR AT 00:00


Απόψε τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος ο Θάνος Δημάδης και η Κατεριίνα Πουρναροπούλου από το Λονδίνο και το London Greek Radio δίνουν το καθιερωμένο ραντεβού με την ελληνική ομογένεια αλλά και με τους ακροατές τους στην Ελλάδα μέσω Ίντερνετ στη διεύθυνση www.lgr.co.uk. Απόψε το βράδυ στην εκπομπή Greeklish Night in London ζωντανά η Ελίζα Βοζενμπεργκ, η οποία μιλαει για τις σχεσεις της με τον Αντώνη Σαμαρα και το νέο ρόλο που της ανέθεσε στη ΝΔ, απαντάει σε όσους προτείνουν θέσπιση θητείας στον πρόεδρο του κόμματος, σχολιάζει την πικρία της Ντόρας Μπακογιάννη και σχολιάζει το σενάριο υποψηφιότητάς της για τη δημαρχία της Αθήνας. Στο στούντιο του LGR, επίσης, και ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος. Τι λέει για τους συνυποψηφίους του, πως σχολιάζει για τις επιθέσεις που δέχεται για το πρόσωπό του, ποιά είναι τα κρυφά του όπλα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης. Για το τέλος ένας άνθρωπος της ελληνικής ομογένειας, ο Πρόεδρος της ελληνοαμερικανικής ένωσης Κρις Σπύρου περιγράφει τις προετοιμάσιες για την ορθόδοξη λειτουργία που φιλοδοξεί να τελεστεί στην Αγία Σοφία ύστερα από 557 χρόνια...Μπορείτε να γίνετε μέλη στο group της εκπομπής στο Facebook πληκτρολογώντας Greeklish Night in London και να στέλνετε τα email σας στη διεύθυνση nightlondon@hotmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: