ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.10

Εξαπολύει ευθείες βολές κατά του Υπουργού κ. Καστανίδη ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Μακρυπίδης με αφορμή την ίδρυση Εφετείου


Nέος κύκλος εσωστρέφειας ανοίγει στο ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά από το Βουλευτή Α. Μακρυπίδη ο οποίος επιτίθεται στον Υπουργό Δικαιοσύνης με αφορμή την ίδρυση νέων Εφετείων. Ο κ. Μακρυπίδης παίρνει θέση στη κόντρα Μεσολογγίου – Αγρινίου για την έδρα του Εφετείου και καταγγέλλει τον Υπουργό κ. Καστανίδη και την κυβέρνηση κατ έπεκταση τονίζοντας χαρακτηριστικά «Τέτοιες ενέργειες «αποφασίζουμε για εσάς, χωρίς εσάς» με βρίσκουν αντίθετο και δεοντολογικά και ουσιαστικά.» Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τη σύσταση Εφετείου Δυτικής Ελλάδος( με έδρα την πόλη του Αγρινίου όπως όλα δείχνουν) εξαπολύει ευθείες βολές κατά του Υπουργού κ. Καστανίδη τον οποίο κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς ότι αποφασίζει μόνος του παρακάμπτοντας όλους τους θεσμικούς φορείς της Αιτωλοακαρνανίας. «Εκφράζω την αντίθεση μου στην αιφνιδιαστική και χωρίς την απαιτούμενη διαβούλευση από τον Υπουργό Δικαιοσύνης υπογραφή Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ.) για την σύσταση Εφετείου Δυτικής Ελλάδας, παρακάμπτοντας τους Βουλευτές, θεσμικούς εκπροσώπους του Ελληνικού λαού και τους φορείς του νομού Αιτωλοακαρνανίας.» επισημαίνει ο Βουλευτής. Με αφορμή την αντίδραση του κ. Μακρυπίδη και την αναμενόμενη αντίδραση των θεσμικών εκπροσωπών της πόλης του Μεσολογγίου η ίδρυση του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας θα αποτελέσει το αντικείμενο σύσκεψης που συγκαλεί την προσεχή Τετάρτη 14 Απριλίου, στο γραφείο του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και στην οποία κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι βουλευτές και ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, οι δήμαρχοι Μεσολογγίου και Αγρινίου και οι πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων Μεσολογγίου και Αγρινίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν μας χέζεις Ντον Κορλεόνε των Εφοριομαφιόζων που έγινες βουλευτής κατακλέβοντας τον κοσμάκη και ξεγελώντας τα χαϊβάνια της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη μη εξαιρουμένου, που απόκτησες και ευαισθησίες για την απονομή της δικαιοσύνης, σιγά τη δικαιοσύνη δλαδή.
Α ρε πατρίδα μου Ελλάς με τους κοπριτοκλέφτες που γεννάς...