ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.4.10

Βίντεο - σοκ: Ελικόπτερο του αμερικανικού στρατού σκοτώνει επιτόπου μία ομάδα ανδρών

Ένα βίντεο - ντοκουμέντο ωμής βίας στη Βαγδάτη είδε το φως της δημοσιότητας: ελικόπτερο του αμερικανικού στρατού εντοπίζει μια ομάδα ανδρών να περπατά στο δρόμο και παίρνει το «ok» για να ανοίξει πυρ, σκοτώνοντάς τους επιτόπου!
Οι πιλότοι του Apache ακούγονται να λένε στον πύργο ελέγχου πως οι άνδρες είναι οπλισμένοι αντάρτες και, σχεδόν αμέσως, παίρνουν την άδεια να σκοτώσουν.
Ωστόσο, μεταξύ των θυμάτων είναι δύο εργαζόμενοι του Reuters και το «όπλο» είναι απλά μια... τηλεοπτική κάμερα, που οι πιλότοι περνούν ως εκτοξευτήρα ρουκετών!


Ο διάλογος των δύο πιλότων μετά τα πυρά προκαλεί επίσης ανατριχίλα:
«Στο σημείο υπάρχει ένας σωρός από πτώματα», λέει ο ένας.
«Κοίτα τους πεθαμένους βρομιάρηδες», σχολιάζει ο άλλος και η απάντηση του πρώτου είναι: «σπουδαία».
Λίγο αργότερα, ένα φορτηγάκι σταματά να μαζέψει τους νεκρούς και τους τραυματίες και, φυσικά, μπαίνει στο στόχαστρο του ελικοπτέρου. Από τα νέα πυρά τραυματίζονται δύο παιδιά, τα οποία απομακρύνονται από Αμερικανούς στρατιώτες
Αξιωματούχος του στρατού δήλωσε πως το βίντεο δεν δίνει καμία καινούργια πληροφορία, καθώς, από το 2007, είχαν παραδεχθεί όσα δείχνει και οδήγησαν στον θάνατο των υπαλλήλων Ναμίρ Νουρ - Ελντίν και Σαΐντ Σμαγκ.
Σε ανακοίνωσή του, ο αρχισυντάκτης του Reuters κάνει λόγο για ντοκουμέντο που δείχνει τους «ακραίους κινδύνους» από την κάλυψη γεγονότων σε εμπόλεμες ζώνες, ενώ η οργάνωση «Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα» ζήτησαν από τον Μπαράκ Ομπάμα «περισσότερη διαφάνεια» στην υπόθεση αυτή.
Προσοχή: οι εικόνες σοκάρουν!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: