ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.10

Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ....

Κατάπιε τη γλώσσα του για τη ΝΑΤΟποίηση του Αιγαίου

Σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, ο Γ. Καρατζαφέρης επανέλαβε το σύνολο των αντιδραστικών προτάσεων του κόμματός του

Κουβέντα δε βρήκε να πει για το ρόλο του ΝΑΤΟ στις εξελίξεις στο Αιγαίο που στόχο έχουν τη διχοτόμηση για την εξυπηρέτηση των σχεδίων των ιμπεριαλιστών, ο λαλίστατος κατά τα άλλα πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε χτες στη Θεσσαλονίκη. Περιορίστηκε να πει πως από τη συνάντηση Δρούτσα - Νταβούτογλου ελπίζει ότι «δε θα υπάρξουν αμέσως δεσμεύσεις οι οποίες θα μας δημιουργήσουν πρόσθετους πονοκεφάλους τόσο στο Αιγαίο, όσο στη Θράκη και στην Κύπρο».

Κατά τα άλλα, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επιβεβαίωσε την στήριξή του στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για την άγρια επίθεση που έχει εξαπολύσει στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα για τη διάσωση της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι «εμείς δεν πρόκειται να βγάλουμε τον κόσμο στο δρόμο». Ετσι είπε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις σωστές επιλογές της κυβέρνησης και να κάνει κριτική στις λανθασμένες, σημειώνοντας με νόημα ότι «ο πρωθυπουργός έχει καλό αυτί».

Προέτρεψε σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης και τοποθέτηση του Λουκά Παπαδήμου στη θέση του υπουργού Οικονομικών. Είπε ότι δεν προτείνει προσφυγή στο ΔΝΤ, αλλά να διερευνήσουμε τους όρους με τους οποίους θα δάνειζε τη χώρα ώστε να τους έχουμε ως παρακαταθήκη για να απευθυνθούμε στις αγορές. Πρότεινε η χώρα να αναζητήσει δανειστές σε άλλες χώρες, έξω από την ΕΕ και τις ΗΠΑ.

Ερωτώμενος για τη φορολόγηση της εκκλησίας και τις περικοπές στο δημόσιο, σημείωσε ότι «κανένας δεν έχει δικαίωμα να απουσιάσει από το εθνικό προσκλητήριο» όμως ευθύς αμέσως παρουσίασε κάποιους που θα μπορούσαν και να λείψουν από την εθνική προσπάθεια, επαναλαμβάνοντας την πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ. για πλήρη φοροαπαλλαγή των κερδών που θα επανεπενδύονται, στο όνομα της ανάπτυξης, για κινητοποίηση των χρημάτων της παραοικονομίας με κατάργηση του πόθεν έσχες π.χ. στην Οικοδομική δραστηριότητα, κλπ. Μάλιστα, πρότεινε και παράταση των συμβάσεων παραχώρησης των διοδίων για 5 χρόνια ως αντάλλαγμα οι κατασκευαστικές εταιρίες που τα εκμεταλλεύονται να υλοποιήσουν έργα ύψους 15 δισ. ευρώ.

Επανέλαβε την αντίθεσή του στη νομιμοποίηση των μεταναστών προβάλλοντας το επιχείρημα ότι θα οδηγήσουν στην ανεργία χιλιάδες Ελληνες εργαζόμενους καθώς θα προτιμούνται από τους εργοδότες ως πιο φθηνό και ανασφάλιστο εργατικό δυναμικό.

Τέλος, ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά να στηρίξει την υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη στον Δήμο Αθηναίων και του Παναγιώτη Ψωμιάδη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: