ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.4.10

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ… ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ


Όταν η OMERTA και η CAMORRA καθορίζουν τις τύχες μας.
Πριν από καιρό, οι εφημερίδες και τα bogs είχαν ασχοληθεί με το νοσοκομείο της Βέροιας και διάφορα περίεργα πράγματα που συνέβαιναν εκεί. Για κάποιο γιατρό που έχει καταγγελθεί επισήμως και ενόρκως ότι παίρνει «δωράκια», για κάποιες προσλήψεις με χαρακτηριστικά μαϊμουδίστικα κλπ. Ανήμερα το Πάσχα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να βγει στην επιφάνεια, και μάλιστα με δυσάρεστο τρόπο, η σκόνη και η βρωμιά που επιμελώς έκρυβαν κάποιοι κάτω από το χαλί. Όπως αναφέρουν οι ειδήσεις και οι ιστοσελίδες http://www.zougla.gr/ , http://www.adiakritos.gr/ , http://www.verianet.gr/ , κλπ ο υπουργός εργασίας κ. Λοβέρδος, αισθάνθηκε έντονους πόνους στην κοιλιά και μεταφέρθηκε την Κυριακή 4 Απριλίου στο Νοσοκομείο Βέροιας. Εκεί όμως δεν κατέστη δυνατόν να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, επειδή δεν λειτουργούσε ο αξονικός τομογράφος, ……..με αποτέλεσμα να μεταφερθεί ο κ. Λοβέρδος στο Νοσοκομείο Νάουσας και στην συνέχεια στην Αθήνα, στο ΝΜΤΣ. Δεν λειτουργούσε ο αξονικός τομογράφος… και να δείτε ότι θα ισχυριστούν πως δεν είχαν χρήματα, ή θα προβάλλουν κάποια άλλη αστεία δικαιολογία. Χρήματα όμως για συμβάσεις και ανανεώσεις έχουν. Χρήματα για ύποπτες προσλήψεις έχουν. Χρήματα από φακελάκια και δωράκια βρίσκουν. Αν ο ασθενής χωρίς σύνορα κ. Λοβέρδος δεν είχε την ατυχή έμπνευση να αδιαθετήσει στην Βέροια, ποτέ και κανείς δεν θα ενδιαφερόταν αν λειτουργεί ή όχι ο αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας νομού της Ελλάδος όπου καταφεύγουν οι ασθενείς από την περιοχή αυτή της Μακεδονίας . Όμως ο κ. Λοβέρδος ήταν η αφορμή που φύσηξε ο αέρας και παρέσυρε το χαλί της συνενοχής και της συγκάλυψης, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί η σκόνη και ορισμένες από τις βρωμιές που υπήρχαν από κάτω. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι για τις παλαιότερες καταγγελίες που αφορούσαν το νοσοκομείο της Βέροιας διεξάγεται, και ήδη ευρίσκεται στο τέλος της, ΕΔΕ, της οποίας ανυπομονούμε να πληροφορηθούμε το πόρισμα. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να μην «βγάλει λάδι» τους υπεύθυνους, γιατί τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με όσα συγκλονιστικά θα αποκαλύψουμε. Τώρα αν με την ευκαιρία της «υπόθεσης Λοβέρδου» αναγκαστεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να πάρει κεφάλια, αυτό θα το δούμε. Αν ο αέρας που φύσηξε με την ασθένεια του κ. Λοβέρδου, παρέσυρε τα χαλιά και αποκάλυψε τα χάλια στο νοσοκομείο της Βέροιας , σταθεί η αφορμή να καταλάβουν ορισμένοι ότι τα αγαθά της Υγείας, της Δικαιοσύνης κλπ δεν μπορούν να αποτελούν αντικείμενο εργασιών της κάθε τοπικής CAMORRA, τόσο το καλύτερο για τους πολίτες αλλά και για τους υπουργούς, που και αυτοί έχουν τις ίδιες ανάγκες όπως όλοι μας. «Κοινή γάρ ή τύχη καί τό μέλλον αόρατον» κατά Ισοκράτη, αλλά και «άνθρωπος ών, μέμνησο της κοινής τύχης» κατά Μένανδρον.
Εμείς θα περιμένουμε και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να τους αναγκάσουμε με τις αποκαλύψεις μας να πηδηχτούν από το παράθυρο.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: