ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.10

"Άρον, άρον σταύρωσον τον "μπάτσον"!

Ακόμα κι όταν "υπήρξε" ήρωας.
Τα λάθη, αν έγιναν, δεν τα συγχωρούμε σε μικρούς αδύναμους και αστυνομικούς.
Όταν μεγαλοδικηγόροι μεγαλοπολιτικοί και μεγαλοδημοσιογράφοι κάνουν την "στραβή", ακόμα και όταν καταδικαστούν από την Δικαιοσύνη, δεν τολμούμε ούτε να ψελλίσουμε το μικρό τους όνομα. Μας αρκεί η αναφορά " ο γνωστός...".
Χθες η τοπική εφημερίδα της Μαγνησίας "υπέπεσε", και παρέσυρε πολλά άλλα ΜΜΕ (κερδοσκοπικά και μη) σε φάουλ. Ο Νομός αυτός είναι πρωταθλητής στις "χοντρές αμαρτίες", και η Αστυνομία είναι η μόνη Δημόσια Υπηρεσία της περιοχής, που όχι μόνο δουλεύει καλά, αλλά έχει να παρουσιάσει μεγάλες επιτυχίες κατά του εγκλήματος. Επιτυχίες που τα Αθηνοκεντρικά Μέσα απαξιούν να αναφέρουν.
Το μόνο που ξέρουν (η νομίζουν) οι δημοιογράφοι είναι ότι, η διαπόμπευση (δικαίως η αδίκως) των "μπάτσων", πουλάει.
Θλίψη...
adena

Δεν υπάρχουν σχόλια: