ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.10

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΩΡΑΙΤΗ... "ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ "ΜΠΡΑΒΟΥ" ...(προσέλθετε για την ρύθμιση των ημι υπαιθρίων γιατί..)


Πριν από λίγο στον flash radio ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Μωραίτης Θάνος ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε με περισή παρισία ότι θα "μας αλλάξει τα φώτα".
Σχετικά με το νομοσχέδιο για την ρύθμιση των ημι-υπαίθριων χώρων το οποίο πρόκειται να είναι νόμος του κράτους τον Απρίλιο τρέχοντος έτους ο κ. Μωραίτης κάλεσε τους πόλιτες που έχουν "παρανομήσει" να "τρέξουν" εντός 8 μηνών και να δηλώσουν τις αυθαιρεσίες τους προκειμένου να αποφύγουν τα χειρότερα όπως είπε. Συγκεκριμένα ο κ Μωραίτης δήλωσε.." το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι πολίτες είναι να προσέλθουν και να κάνουν την ρύθμιση αυτή προκειμένου να αποφύγουν τις συνέπειες , ΟΙΟΠΟΊΕΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΑΥΣΤΗΡΈΣ ΔΕΔΟΜΈΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΌΣΤΙΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΛΗΣΟΥΝ ΑΛΛΆ ΟΥΤΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ"

======================================
Η κυβέρνηση ΓΑΠ είναι αποφασισμένη να εξουθενώσει οικονομικά τον μέσω Έλληνα. Η κυρά Μπιρμπίλη καταλαμβανώμενη από τρικυμία στο κρανίο της κατέληξε στον ΝΟΜΟ ΜΠΡΑΒΟ ο οποίος απαιτεί να τον πληρώνουν νταβατζήδικα οι πολίτες για 40 χρόνια πριν βάλει την βόμβα στα σπίτια τους.
Η τυρανική διάθεση των κυβερνώντων είναι έκδηλη και θρασύς . Η Υπ Μπιρμπίλη μέσα σε 6 μήνες στην θέση του Υπουργού έχει υποπέσει σε επαναλαμβανόμενες εξυπηρετήσεις (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) των παλακίδων και των ευνούχων της και έχει το θράσος τα προτάσσει τις δήθεν μοντέρνες πράσινες ιδέες της προκειμένου εκβιάσει άμεσα και χωρίς τσίπα τους πολίτες της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: