ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.10

Η "ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΓΑΠ" ΑΠΕΦΕΡΕ ΚΑΡΠΟΥΣ! ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ (ΠΑΡΑΔΟΣΗ) ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

Στις 7-3-10 γράφαμε στο ΛΗΜΕΡΙ:
".....Το πρόβλημα εμμένει και υφίσταται για την χώρα μας! και οι κερδοσκόποι καραδοκούν αφού οι δεσμεύσεις που έλαβε η Ελλάδα λαμβάνοντας δυσβάσταχτα μέτρα δεν οδηγούν επί της ουσίας στην λύση αλλά αυτά αποτελούν κίνηση καλής διάθεσης από μέρους μας προς τους εταίρους μας για το πόσο "ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΈΝΟΙ" μπορεί να ΕΊΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για να γίνουν τα χατίρια τους. Κοντολογίς ελπίζουμε ότι η πρόβλεψη και η υποψία που θα εκθέσουμε παρά κάτω δεν θα βγει αληθινή αν και το πιστεύουμε ακράδαντα ..., αφού η Ελλάδα και η κυβέρνηση της δεν θα τύχει της "συμπαράστασης" ώστε να βρει ευρωπαϊκό χρήμα και να δανείζεται με τα ίδια επιτόκια που δανείζονται και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ: 1. Οι απειλές ΓΑΠ περί ΔΝΤ δεν είναι μόνον απειλές αλλά η πραγματική κατάληξη της στρατηγικής του. 2. Οι απειλές ΓΑΠ δεν είναι για να τις ακούσουν και να φοβηθούν οι Ευρωπαίοι και οι αγορές αλλά για να προετοιμάσει την Ελληνική κοινωνία για αυτά που θα έρθουν τόσο στην τσέπη των Ελλήνων όσο και στα "ανοιχτά" εθνικά θέματα της χώρας . 3. Αλλά και η επικείμενη υπερατλαντική συνάντηση του Πρωθυπουργού 4. Και τέλος επειδή η Ελλάδα χρειάζεται οπωσδήποτε ρευστό..... ....ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ..... ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ .....

Η ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!..."

Την Κυριακή το ΠΑΡΟΝ προέβη στην αποκάλυψη του παρασκηνίου και της "μυστικής διπλωματία" Παπανδρέου και της Εξωτερικής πολιτικής της χώρας η οποία αποσκοπεί στην "παράδοση" του Αιγαίου στον οικονομικό ιμπεριαλισμό των οικείων του Πρωθυπουργού Αμερικανών για τα πετρέλαια του Αιγαίου με "συνέταιρο" τον Οθωμανικό χωροφύλακα της Μεσογείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

  • Κρυφή διπλωματία κάνει το ΠΑΣΟΚ με τον Άλεξ Ρόντος στενό συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου
Πιο ενδιαφέρουσα ήταν η αποστολή του στην Τουρκία, όπου είχε επαφές με τον υπουργό Επικρατείας κ. Εγκεμέν Μπαγίς. Σύμφωνα με πληροφορίες από διπλωματικούς κύκλους, αντικείμενο των συζητήσεων ήταν η προετοιμασία για κοινή εκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο, στο τετράγωνο που σχηματίζουν ο Αθως, ο Αϊ-Στράτης, η Σκύρος και οι Καλόγεροι.
Για τα κοιτάσματα στην περιοχή που θεωρούνται εκμεταλλεύσιμα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και αμερικανικές πετρελαϊκές εταιρείες, οι οποίες αναμένεται να συμμετάσχουν στο κοινό σχήμα. Το ζήτημα, όμως, είναι πιο πολύπλοκο, καθώς άπτεται του συνόλου των ελληνοτουρκικών διαφορών, οι οποίες ξεκινούν από την υφαλοκρηπίδα και τα χωρικά ύδατα.
Στο πλαίσιο της νέας προσέγγισης με τη γείτονα, εκτιμάται ότι το δέλεαρ της συνεκμετάλλευσης με οικονομικά ωφελήματα, σε εποχή οικονομικής κρίσης μάλιστα, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να ξεπεραστούν οι αντιδράσεις της ελληνικής κοινής γνώμης λόγω της αμφισβήτησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Πάντως, η Τουρκία ακολουθεί πολιτική μεγάλης δύναμης και δεν δείχνει ιδιαίτερη ζέση να προωθήσει το θέμα και, κυρίως, να κάνει εκπτώσεις από τις διεκδικήσεις της, παρόλο που παραμένουν ανοιχτά αρκετά ζητήματα.
Άνθρωπος ειδικών αποστολών, ο 56χρονος γεννημένος στην Τανζανία κ. Αλεξ Ρόντος μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου επέστρεψε στην... ενεργό δράση με απόφαση του κ. Γιώργου Παπανδρέου και έπιασε δουλειά στα παλιά του λημέρια στα Βαλκάνια.
«Αυτός που έριξε τον Μιλόσεβιτς»
Ο κ. Ρόντος λέει με υπερηφάνεια ότι ήταν ο αρχιτέκτονας της αλλαγής πολιτικής της Ελλάδας στο Γιουγκοσλαβικό και ότι συνέβαλε στην πτώση του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς. Είχε συνεργαστεί με τον δολοφονηθέντα πρώην πρωθυπουργό της Σερβίας Ζόραν Τζίντζιτς, ενώ δεν διατηρούσε και τις καλύτερες των σχέσεων με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Βόισλαβ Κοστούνιτσα. Σε παλαιότερη συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον τότε υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Κόλιν Πάουελ, ο υπεύθυνος για τα θέματα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης κ. Φρίντμαν είχε πει για τον κ. Ρόντο, που ήταν παρών: «Υπουργέ, είναι ο άνθρωπός μας στα Βαλκάνια και αυτός που έριξε τον Μιλόσεβιτς». Ο κ. Ρόντος είχε από παλιά ανάμιξη και στα Σκόπια και είχε βοηθήσει να πειστούν οι Αμερικανοί να μην αναγνωρίσουν το κράτος ως Μακεδονία, προκειμένου να μη φθαρεί ο κ. Παπανδρέου, που μόλις είχε αναλάβει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, στις εκλογές του 2004.
Στο πλαίσιο της πρόσφατης αποστολής του είχε συναντήσεις με παράγοντες της σκοπιανής ηγεσίας, με σκοπό να βρεθεί συμβιβαστική λύση για το θέμα της ονομασίας. Στην Αλβανία συζήτησε τη συμφωνία για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη που είχε υπογραφεί με την Ελλάδα, για την οποία η αλβανική κυβέρνηση έκανε πίσω μετά την παρέμβαση της Τουρκίας.
Πηγή
Αναμετάδοση από kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια: