ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.6.10

ΣΤΟΠ στους φόρους & την ακρίβεια: Επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό Οικονομικών

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, η μείωση των δημοσιονομικών μας ελλειμμάτων είναι σε καλό δρόμο. Ειδικότερα, οι δαπάνες περιορίζονται με ρυθμό ταχύτερο του αναμενόμενου.

Σε αυτό το θετικό πλαίσιο για τα οικονομικά της χώρας, αρνητική παραφωνία αποτελεί η αναζωπύρωση του πληθωρισμού. Πράγματι, οι αυξήσεις των τιμών συμπιέζουν, ακόμα περισσότερο, τα λαϊκά εισοδήματα, ενώ συγχρόνως υπονομεύουν την ανταγωνιστικότητα μας, την αναπτυξιακή μας δυναμική και τη διεύρυνση της απασχόλησης. Ένας από τους λόγους των πληθωριστικών αυτών πιέσεων είναι οι αυξήσεις στους έμμεσους φόρους (Φ.Π.Α και φόροι κατανάλωσης) οι οποίες, εξ άλλου, δεν έχουν επιφέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα καθ όσον αφορούν στην αύξηση των δημοσίων εσόδων.

Με βάση τα παραπάνω και με δεδομένο το πλάνο εξόδου της χώρας μας από την κρίση, ερωτάται ο Υπουργός Οικονομικών:

Σκοπεύει να επαναδιαπραγματευτεί με την Τρόικα την προγραμματισμένη για την 1η Ιουλίου αύξηση του ΦΠΑ κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες, με σκοπό την ματαίωσή της ;



Ο Ερωτών Βουλευτής



Παντελής Οικονόμου

Βουλευτής Α Αθήνας, Μέλος του Π.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ.,

Βουκουρεστίου 40, 10673 Αθήνα.

Τηλέφωνο: 210 3634156-7 Fax: 210 3601610

www.poikonomou.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: