ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.10

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ "ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ??


ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΤΟΠΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Συνωμοσία εις βάρος των κατοίκων και των νόμιμων εμπόρων του κέντρου των Αθηνών είναι το "σχέδιο" Χρυσοχοίδη Βούγια το οποίο αποβλέπει σε "μαγικές" επικοινωνιακές κινήσεις της Κυβέρνησης προκειμένου να τις εκμεταλλευτούν κατά την περίοδο των εκλογών της
τοπικής αυτοδιοίκησης Το "σχέδιο" έχει την σύμφωνη γνώμη υψηλά ιστάμενων της Κυβέρνησης.
Ο Δήμος της Αθήνας ως ο μεγαλύτερος δήμος της χώρας "δεν πρέπει να χαθεί" κατά γενική ομολογία των κυβερνώντων. Οι μετανάστες που νομιμοποιούνται και αποκτούν δικαίωμα ψήφου είναι ένα πλεονέκτημα αλλά δεν φτάνει μόνον αυτό δεδομένου ότι οι κάτοικοι του κέντρου των Αθηνών δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στις πολιτικές της κυβέρνησης , οι οποίες έχουν αποτύχει παταγωδώς , αφού η ασφάλεια των κατοίκων είναι ανύπαρκτη από την πλευρά της κεντρικής εξουσίας και του Υπ. ΠτΠ με αποτέλεσμα να διακυβεύεται η Νίκη του ΠΑΣΟΚ στην ΑΘΗΝΑ.
Ανίερη συμμαχία νόμιμων μεταναστών και Κυβέρνησης για να κερδηθεί ο δήμος της Αθήνας.
Το "σχέδιο" προβλέπει το ξεκαθάρισμα του κέντρου κατά την προκήρυξη των εκλογών ή χρονικά πολύ κοντά πριν αυτές προκηρυχθούν.
Η επιχείρηση "ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" εδράζεται στους "φίλους" Του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ (ξέρουμε πολύ καλά τι λέμε) "νόμιμους μετανάστες" εναντίων "παρανόμων μεταναστών".
Το "καθάρισμα" του κέντρου των Αθηνών θα είναι ένα καλοσκηνοθετημένο τρικ του Υπ ΠτΠ καθώς η ΕΛΑΣ θα επιληφθεί του ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ κατόπιν των "νόμιμων μεταναστών" που θα προετοιμάσουν το έδαφος καθώτι θα έχουν τον ρόλο "πρεσβευτή" προς τους συμπατριώτες τους παράνομους τους οποίους θα καλέσουν να εξαφανιστούν από το κέντρο με αντάλλαγμα βέβαια την ανενόχλητη δραστηριότητα τους κατόπιν της εκλογικής αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: