ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.6.10

Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ... έχει βίλα αυθαίρετη...ΠΑΡΑΝΟΜΗ στους Αγίους Αποστόλους Αττικής!?

ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ!!!

Τα οικολογικά πιστεύω της κ. Υπουργού ΕΞΑΙΡΟΥΝ την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ

Διαβάστε την καταγγελία!! Θα περιμένουμε την ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ
================================================================
... Ποιά είνα η μανδάμ Μπιρμπίλη; Μας είπαν πως είναι υπουργός Περιβάλλοντος...Χωροταξίας κ.λ.π. Συμπαθάτε μας αλλά δεν παρακολουθούμε τις περσόνες που μας κουβάλησε η Κυβέρνηση του Τζέφρυ Παπανδρέου... Η κυρία Μπιρμπίλη πρέπει να είναι αυτή που που πήγε να ορκιστεί ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας με εκείνα τα πλαστικά σανδάλια και φορώντας ένα τζην... της πλάκας για το υποσιτισμένο κωλαράκι της!! Αυτό όμως που μαθαίνουμε σήμερα είναι ότι η εν λόγω παρδαλή κυρία διαθέτει σπίτι στους Αγίους Αποστόλους, κάπου εκεί στην Αγκώνα! Σπίτι ή βίλλα δεν είμαστε βέβαιοι. Για ένα όμως είμαστε βέβαιοι> Το σπίτι της στους Αγίους Αποστόλους είναι κάθετα παράνομο και εκτός σχεδίου... διότι σχέδιον δεν υπάρχει κι όλα στην περιοχή είναι άρτσι μπούρτζι κι ο λουλάς... Η σαρδανάπαλος αυτή υπουργός με τις ανορθόδοξες συμπεριφορές ... πρέπει να μας εξηγήσει την νομιμότητα του σπιτιού της στους Αγίους Αποστόλους...΄Οχι αν πληρώνει ΔΕΗ και ΟΤΕ... αλλά αν είναι νόμιμο κατά τα φιρμάνια του Υπουργείου που κουμαντάρει...Που 100% δεν είναι νόμιμο... Αυθαίρετο είναι... αφού ΟΛΗ η περιοχή είναι αυθαίρετη... Μπισρμπίλω μου... Υπουργάρα με σαγιονάρες... ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ>...ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΈΝΑ ΛΕΠΤΟ! Τσεκαρίστηκε κάθετα πια η περίπτωση του παράνομου σπιτιού της Υπουργού στους Αγίους Αποστόλους Καλάμου! Και είπαμε να είναι προσεκτική τι θα δηλώσει... Εμείς δεν φοράμε ..τσαρούχια πλαστικά... και ξέρουμε που περπατάμε... Περιμένουμε...

Από δώ και πέρα αρχίζουν τα άλλα σοβαρά για την σανδαλοφόρο υπουργό , πως ως υπέυθυνος υπουργός θα "ρυθμίσει" την αναρχία και την οικιστική αυθαιρεσία! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!..


Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ
PRESS BANK
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...



Δεν υπάρχουν σχόλια: