ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.10

Από πού θα προέλθει η λύση;

aΤους πολιτικούς μας, δεν τους εμπιστευόμαστε, αυτό είναι πλέον πασίδηλο. Τους κληρικούς μας, δυστυχώς, τους έχουμε κατατάξει στην κατηγορία των ολίγιστων εδώ και κάμποσα χρόνια. Τους δασκάλους και τους καθηγητές τους περιφρονούμε, κυρίως γιατί εκείνοι φρόντισαν επιμελώς τόσα χρόνιανα τους περιφρονούμε. Στους συνδικαλιστές μας, έχουμε στρέψει την πλάτη, δείτε πόσο λίγοι μαζεύονται στις συγκεντρώσεις σε κάθε απεργία. Όσο για τους δημοσιογράφους, εκεί πια είναι για να μην τα συζητάμε…

Βέβαια, κοντά στα ξερά καίγονται και κάποια χλωρά, αυτό είναι δεδομένο. Κι εν πολλοίς αναπόφευκτο. Από την άλλη μεριά, η κοινωνία ως όλον, όλοι μας δηλαδή, είμαστε σε αδιέξοδο. Συνεπώς, κυοφορείται το νέο, που θα αντικαταστήσει το παλιό, όπως οι π’άντες διαισθανόμαστε, όπως όλοι περιμένουμε.

Από πού, όμως, θα προέλθει η λύση στο πολιτικό μας πρόβλημα; Σε ποιες δεξαμενές θα στρέψουμε την προσοχή μας, για να αναγνωρίσουμε το νέο που έρχεται; Όσοι από εμάς δεν θέλουν να περιμένουν απαθείς και κάποια στιγμή να ξυπνήσουν στη νέα κατάσταση, αλλά αντίθετα θέλουν να αγωνιστούν, προκειμένου να συμβάλουν στη δημιουργία της, οφείλουν να απαντήσουν σε τέτοια ερωτήματα.

Κατά τη γνώμη μουη πλέον πρόσφορη κατηγορία ανθρώπων που μπορούν να αντικαταστήσουν το σημερινό φθαρμένο, αναξιόπιστο και παρακμασμένο πολιτικό σύστημα είναι από τη μια μεριά όσοι καλλιεργημένοι άνθρωποι δεν ενέδωσαν στο λαϊκισμό και τηνήσσονα προσπάθεια κι από την άλλοι όσοι παραγωγοί πλούτου δεν επεδίωξαν τη διαπλοκή και τη διαφθορά.

Έντιμοι άνθρωποι των γρμαμάτων με έντιμους ανθρώπους των επιχειρήσεων, αυτό είναι το δίπολο που -ενωμένο- μπορεί να δώσει τη λύση στο σύγχρονο ελληνικό πολιτικό πρόβλημα. Τους περιμένουμε και τους αναζητούμε…

Τα Πραγματα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπουρδες!!!
η λυση θα προελθει μονο απο τη χρυση αυγη.
με εθνικιστικη επανασταση, ξεριζωμα του καρκινου της αριστερας και ποταμους αιματος...

Ανώνυμος είπε...

nai i moni lusi einai oloi mazi na psifisoume xrysi augi oloi i ellines ethnikistes

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει θα ηταν μια λυση ενας εμφυλιος,
Η αλλη λυση θα ηταν να δημευτουν περιουσιες να κλειστουν ορισμενοι φυλακη και καποιοι να εκτελεστουν επι εσχατη προδοσια.
Τοτε θα μπορουσαμε να δειξουμε εμπιστοσυνη.

Ανώνυμος είπε...

PERASTIKA