ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.6.10

ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΕΣΘΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ "ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ"! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΑΠ:«Εγώ δεν κυβερνάω με 153 βουλευτές»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπανδρέου σκέπτεται την  πρόωρη προσφυγή σε εκλογές, σύμφωνα με  επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Την  ημέρα που ψηφίστηκε το μνημόνιο στη Βουλή έφθασε στο παρά πέντε να λάβει  τη  σχετική απόφαση
Αυτή είναι η Δημοκρατία μας . Ο Πρωθυπουργός σε "αναμμένα κάρβουνα" αφού έχει πάρει το μήνυμα ότι Βουλευτές του δεν συναινούν στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες στην Βουλή τους εκβιάζει με ΕΚΛΟΓΕΣ.
(Μακάρι !!! για να ριχτεί στον ΚΑΙΑΔΑ!!! )
Η εφημερίδα τα ΝΕΑ σήμερα δημοσίευσε ότι ο πρωθυπουργός φέρεται να είπε «Εγώ δεν κυβερνάω με 153 βουλευτές». Προφανώς τα μηνύματα που έχει λάβει το Μαξίμου πρέπει να είναι τρεις χειρότερα καθόσον μόλις εχθές ο ΓΓ της κοινοβουλευτικής ομάδας του κ. Χ Παπουτσής συνεντευξιαζόμενος δήλωσε "Ούτε η κυβέρνηση , ούτε η Βουλή πρόκειται να αποδεχθούν τις ακρότητες που ακούγονται για το ασφαλιστικό".
Η εφημερίδα αναφέρει ότι αυτό αποτελεί “προειδοποίηση Παπανδρέου στους πράσινους αντάρτες ενόψει Ασφαλιστικού’’.
Αν οι πληροφορίες αυτές είναι αληθείς τότε πρόκειται για σαφή καταγραφή και δημόσια παραδοχή ότι η Κοινοβουλευτική πλειοψηφία της σημερινής Κυβέρνησης τουλάχιστον δεν είναι εξασφαλισμένη για να μην ειπωθεί ότι βρίκσεται σε άμεσο κίνδυνο!

Σίγουρα κανείς εκ των βουλευτών δεν θέλει να "στοχοποιηθεί' ως αποδομητής. Ήδη με την υπογραφή του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ έμειναν στην Ιστορία ως μειοδότες και Γρεκύλοι .
"ΤΟ ΔΙΣ ΕΞ ΑΜΑΡΤΗΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:Μήπως η κυβέρνηση απώλεσε τη δεδηλωμένη και δεν το γνωρίζουμε;


Δεν υπάρχουν σχόλια: