ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.10

Απίστευτη δήλωση Μπαρόζο για κατάρρευση της δημοκρατίας στην Ελλάδα

Απίστευτη δήλωση Μπαρόζο για κατάρρευση της δημοκρατίας στην  Ελλάδα
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, μιλώντας την προηγούμενη εβδομάδα σε εκπροσώπους ευρωπαϊκών συνδικάτων , διατύπωσε μία περίεργη όσο και απίστευτη εκτίμηση για την Ελλάδα. Επειδή η δήλωση του κ Μπαρόζο, ήρθε στη δημοσιότητα μέσω τρίτου, υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις ότι πράγματι την έκανε, τουλάχιστον μέχρι να τοποθετηθεί επισήμως ο πρόεδρος της Κομισιόν.


Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, Τζον Μονκς, ο Μπαρόζο φέρεται να είπε ενώπιον του ότι η δημοκρατία στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ισπανία θα μπορούσε να «καταρρεύσει», αν δεν εφαρμοστούν άμεσα μέτρα περιορισμού του ελλείμματός τους.

Ο Ευρωπαίος αρχισυνδικαλιστής έκανε την αποκάλυψη σε περιοδικό της ΕΕ, που εκδίδεται στις Βρυξέλλες, και δήλωσε «σοκαρισμένος» από το εφιαλτικό σενάριο που παρουσίασε ο πρόεδρος της Κομισιόν.

Μάλιστα, τα βρετανικά λαϊκά ταμπλόιντ αναπαράγουν τις δηλώσεις του Τζον Μονκς, υπενθυμίζοντας ότι και οι τρεις χώρες έγιναν δημοκρατίες τη δεκαετία του 1970, έχοντας ιστορικό στρατιωτικών πραξικοπημάτων.

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Φοβάμαι ότι ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εμείς ...κρυφό καμάρι...
Ποια δημοκρατία?? Αυτή που ήδη κατάρρευσε??