ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.10

ΓΑΠ: “Για τα μέτρα έχουμε δεσμευτεί προεκλογικά” ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΕΡΜΕΝΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΗ ΟΛΚΗΣ ΩΣ ΗΓΕΤΗ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!!!

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι «οι δεσμεύσεις του μνημονίου, πέρα από τα άμεσα δημοσιονομικά μέτρα, τα οποία και πόνεσαν και πονάνε, είναι μέτρα για τα οποία εμείς έχουμε δεσμευτεί και προεκλογικά να προχωρήσουμε»

ενώ συμπλήρωσε: «Τα ενσωματώσαμε στο μνημόνιο, γιατί ξέρουμε, και το λέγαμε και προεκλογικά, ότι η αιτία τής μη αξιοποίησης των πόρων της χώρας, της σπατάλης, της διαφθοράςείναι αποτέλεσμα μιας αντίληψης, νοοτροπιών, δομών και πρακτικών του πολιτικού συστήματος, της δημόσιας διοίκησης, που είχαν επικρατήσει και χρειάζεται να αλλάξουν. Αποτελούν πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της χώρας ευρύτερα και βεβαίως για την οικονομική ανάκαμψη»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr
===================
Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Kαλά μιλάμε το άτομο έχει ξεφύγει. Έχει γίνει Γενίτσαρος και το εκλογικεύει…. Εκτός εάν όντως τα είχε υποσχεθεί προεκλογικά σε κάποιους άλλους.

Από σήμερα θα απολύουμε εργαζομένους και θα τους επαναπροσλαμβάνουμε φθηνότερα.

Μπράβο Γιώργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: