ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.10

Επί Χριστόφια (με την έγκριση της Κυπριακής Βουλής) ο “Big Brother” θα παρακολουθεί τα πάντα στην Κύπρο

Μεγάλος Αδελφός [πηγή φωτογραφίας: Νοητική Αντίστασις]

‘Εμπροσθοφύλακας’
«Επί Χριστόφια ο “Big Brother” θα παρακολουθεί τα πάντα στην Κύπρο»
Το ΑΚΕΛ έχει χειραγωγήσει ασφυκτικά τα κυπριακά Σώματα Ασφαλείας από τους πρώτους κιόλας μήνες της διακυβέρνησής του, με “σαρωτικές” μεταθέσεις σε όλη την κλίμακα της ιεραρχίας της Αστυνομίας Κύπρου, σε όλα τα νευραλγικά κλιμάκια πληροφοριών, της ΚΥΠ (Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών), στα ΓΣΠ (Γραφεία Συλλογής Πληροφοριών) και στους ΟΠΕ (Ουλαμοί Πρόληψης Εγκλημάτων) ['Πολίτης' 28/11/2008, 'Σημερινή' 13/02/2009]. Έγιναν, μάλιστα, καταγγελίες πως αυτές οι “στρατηγικές” μεταθέσεις είναι «αποφάσεις που ευνοούν συγκεκριμένες φατρίες του υποκόσμου» ['Σημερινή' 18/02/2009]!

Για μια ακόμη φορά, επί διακυβέρνησης ενός ΑΚΕΛ που υποτίθεται πως αντιστέκεται ιδεολογικά στην “τρομοϋστερία” και στην καταστολή, η Κυπριακή Βουλή εγκληματικώς ενέκρινε πρόνοια που προνοεί την τροποποίηση του Άρθρου 17 του Συντάγματος και συνεπώς την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών των πολιτών.

Ντροπή σας κύριοι του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ, του ΕΥΡΩΚΟ και του ΔΗΣΥ να υπερψηφίσετε τέτοια πρόταση, όπου ουσιαστικά νομιμοποιείτε την ρουφιανιά και δίνετε νομικό πάτημα στους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους. Στον δρόμο του FBI και εσείς λοιπόν, όπου οι χαφιέδες του εκπαιδεύονται μέχρι και στην χρήση ιστοσελιδών κοινωνικής δικτύωσης ['ΣΚΑΪ' 21/03/2010]. Πέραν της καθαρά ηθικής διάστασης, ούτε το δικό σας συμφέρον δεν βλέπετε πλέον: Με τα Σώματα Ασφαλείας ασφυκτικά διαβρωμένα από το ΑΚΕΛ, με τέτοια νομικά όπλα σε ανθρώπους της “Επαγρύπνησης” ποιοι θα παρακολουθούνται άραγε κ. Γιαννάκη Ομήρου, κ. Νικόλα Παπαδόπουλε, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και κ. Δημήτρη Συλλούρη; Ποιος και πως θα καθορίζει τα “εγκλήματα” που «σχετίζονται με την ασφάλεια της Κυπριακής Δημοκρατίας, την εμπορία προσώπων, τα ναρκωτικά, τα εγκλήματα διαδικτύου κ.ά.»; Η πρόσφατη περίπτωση του Ξενή Ξενοφώντος με την παρακολούθηση των επικοινωνιών του πριν την καταγγελία του «εξάωρου ερευνητή» Μακάριου Δρουσιώτη [Έμπροσθοφύλακας' 15/05/2010] δεν φαίνεται να θορύβησε κανέναν σας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: