ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.6.10

"ΚΛΕΙΔΩΣΕ" ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ!! ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ "ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ"

Σήμερα τροίκα και υπουργός Εργασίας Αν Λοβέρδος «δίνουν τα χέρια» για τις οριστικές ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό προκειμένου να πάρει το δρόμο για την κατάθεση και ψήφιση από τη Βουλή τέλος Ιουνίου αρχές Ιουλίου.
Ωστόσο το τοπίο παραμένει θολό σε σημεία που οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης ήταν σε αναντιστοιχία με τις προτάσεις της τρόικας και του μνημονίου , με τα ποσοστά αναπλήρωσης της σύνταξης να είναι ακόμα στον αέρα. Οι πληροφορίες, φέρουν την στο νέο σχεδιασμό η κύρια κι ανταποδοτική σύνταξη είναι κοντά στο 60% του μέσου μισθού του.

Ένα άλλο αγκάθι είναι η λεγόμενη βασική σύνταξη που σύμφωνα με την τρόικα πρέπει να δίνεται με τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας του ασφαλισμένου και με εισοδηματικά κριτήρια ενώ από το υπουργείο αναφέρουν ότι τα εισοδηματικά κριτήρια θα πρέπει να ισχύσουν για τους ανασφάλιστους, ενώ η βασική σύνταξη πρέπει να δίνεται με την καταβολή και της ανταποδοτικής.

Πάντως οριστικά φαίνεται να έχει «κλειδώσει» η χορήγηση συντάξεων χωρίς ηλικιακό όριο στα 40 χρόνια δουλειάς χωρίς αναγνώριση πλασματικών χρόνων ασφάλισης.
Προφανώς το μέτρο της πλασματικής ρύθμισης 3 χρόνων να επανέλθει αργότερα και εφόσον έχουν αρθεί οι όροι της επιτήρησης.
asfalisinet.gr
========================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: "
Προφανώς το μέτρο της πλασματικής ρύθμισης 3 χρόνων να επανέλθει αργότερα και εφόσον έχουν αρθεί οι όροι της επιτήρησης"... ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: