ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.10

Τι αλλαγές εισηγούνται οι επικοινωνιολόγοι του Γιώργου Παπανδρέου, για να αντιμετωπιστεί με “αξιοπρέπεια” η εκλογική μάχη του Νοεμβρίου;


Θα μπορούσε η ερώτηση να είναι καταφατική, όπως άλλωστε θα ήθελαν μερικοί που επενδύουν σε μικροκομματικά ωφελήματα: "κάντον ευτυχή και άστον να πορεύεται" αυτός ο τίτλος ίσως να ταίριαζε καλύτερα και να ήταν προφητικός για μέλλον, ένα μέλλον με παράλληλες διαδρομές ...

Αν δεν υπάρχουν σοβαρές αναταράξεις στην ελληνική πολιτική σκηνή –δεν αποκλείονται-, ένα από τα πρώτα εκλογικά ραντεβού του ΠΑΣΟΚ θα είναι οι εκλογές Δημάρχων και Περιφερειαρχών το Νοέμβριο του 2010.

Σ’ αυτές τις εκλογές, παρά και όσα προωθούν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων για τους πελάτες τους, οι πολίτες θα ψηφίσουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Και το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι καθοριστικό για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Το αποτέλεσμα θα είναι καθοριστικό για δύο κυρίως λόγους:

1. Στο εσωκομματικό πεδίο, μια υποχώρηση (βλέπε ήττα) του ΠΑΣΟΚ θα απελευθερώσει δελφίνους και δελφίνες, που τώρα έχουν επιλέξει να στέκονται σθεναρά δίπλα στον Παπανδρέου, για να μην δώσουν «τροφή» για συσπειρώσεις απέναντί τους: «Στηρίζουμε τον Παπανδρέου, τις προσωπικές του επιλογές (ΔΝΤ, Ασφαλιστικό, εργασιακό, οικονομική πολιτική, Παιδεία…), για να είμαστε κομματικοί και πιστοί στο Σύνταγμα, αφού έχει νωπή λαϊκή εντολή…»

2. Τα πολιτικά σχήματα που θα αναδυθούν μέχρι το Νοέμβριο, ίσως κρύβουν εκπλήξεις… (π.χ. η οργάνωση και εν ολίγοις εμφάνιση του Μοναρχικού κόμματος).

Έτσι, ο Παπανδρέου έχει μπροστά του εισηγήσεις για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.
Η πιθανότερη λύση, που προτείνουν επικοινωνιολόγοι, αλλά και το φιλικό του περιβάλλον, συνίσταται σε δύο απλές κινήσεις:

Α. Αναχωρεί με εύσχημο τρόπο ο κ. Σωκράτης Ξυνίδης και τον αντικαθιστά, μάλλον ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος και Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Απασχόλησης –ναι, διατηρεί και τις δύο ιδιότητες, παρά τις αποφάσεις του Γιώργου Παπανδρέου στη στελέχωση της κυβέρνησης, Ρ. Σπυρόπουλος…

Ταυτόχρονα, βολιδοσκοπείται ο Γ. Παναγιωτακόπουλο, για τη θέση του υπεύθυνου Οργανωτικού, με την ελπίδα να περισώσει ότι απομένει από την κομματική βάση…
Β. Ανασχηματισμός με τη δικαιολογία της υποψηφιότητας για Περιφερειάρχες ορισμένων κυβερνητικών στελεχών…

Εκείνο που δεν λαμβάνουν υπόψη τους οι επικοινωνιολόγοι και οι φίλοι του πρωθυπουργού, είναι η έλλειψη πολιτικής και πως ο λαός δεν θα τσιμπήσει…
Ή νέα πολιτική με αυστηρή αυτοκριτική, ή θα μιλήσει ο λαός…

Νάσος
Στοχασμος Πολιτικη

1 σχόλιο:

Χρήστος Κασανής είπε...

Για να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι πρέπει να φύγουν με ελαφρά πηδηματάκια πρίν ξεσηκωθούμε όλοι εναντίον τους και τους πάρει ο διάβολος, προτείνω να μην ψηφίσουμε κανένα που καταβαίνει με αυτό το κατάπτυστο κόμμα της προδοσίας του ξεπουλήματος και της αρπαχτής.
Δεν μπορεί μέσα σε αυτό το προδοτικό κόμμα να υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια και δεν έχουν φύγει ακόμα. Οσοι βρίσκονται ακόμα μέσα στο μαντρί του κυρίου αυτού είναι είτε πρόβατα είτε λύκοι. Ανθρωποι όμως δεν είναι.
Μαύρο λοιπόν σε όλους αυτούς και να ψηφίσουμε ανεξάρτητους. Μήπως πάρουν το μάθημά τους και ξεκουμπιστούν πρίν να είναι αργά για τους ίδιους.