ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.10

ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.


Πριν από λίγο στην εκπομπή κοινωνία mega κάτοικοι του κέντρου των Αθηνών ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ στην κυριολεξία τον Υφυπουργό ΠτΠ κ. Βουγια και δια μέσω αυτού την Σοσιαλιστική κυβέρνηση όπως τόνιζαν , και τον οποίο "κλήθηκε" να σώσει ο παρουσιαστής της εκπομπής Οικονομέας "ρίχνοντας" διαφημίσεις.
Το σημαντικό είναι ότι κατά την διάρκεια της συνέντευξης και μπροστά στην κάμερα , ναρκομανής της περιοχής "ΜΑΖΕΎΤΗΚΕ" ΆΜΕΣΑ από αστυνομικές δυνάμεις και λόγο των "αναγκών" της εκπομπής που φιλοξενούσε τον κ Βούγια. Αυτό έδωσε την χαριστική Βολή στον Υφυπουργό όταν οι κάτοικοι τον κατήγγειλαν ως ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ , όπως είπαν όταν αυτοί καλούν την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και το ΕΚΑΒ ή ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για τέτοιου είδους φαινόμενα η ανταπόκριση τους είναι ι "ΠΟΤΕ" ή και μετά από ώρες......... λόγω όμως της εκπομπής ο ΝΑΡΚΟΜΑΜΝΗΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ!!!!


ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ...... ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ !!!
ΠΑΡΩΧΗΜΈΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ Η "ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ" Ή " Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ"
ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ
ΕΧΕΤΕ ΘΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΚΥΡΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: