ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.10

Δημοκρατική ασυδοσία

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Σκέφθηκαν και δρομολόγησαν το απλούστατο. Αστυνομικοί με πολιτικά στα λεωφορεία! Για να κόψουν τη φόρα των πορτοφολάδων. Για να προστατέψουν τον ανυπεράσπιστο πολίτη. Εκεί, λοιπόν, ανάμεσα σε επιβάτες κάθε ηλικίας, ένας αστυνομικός-επιβάτης. Χωρίς να δίνει στόχο κι ούτε να «κραυγάζει» με τα σιρίτια και τις επωμίδες του. Αντί να.λουφάρει στα γραφεία με ένα «χαρτί» στο χέρι ή να κουβαλάει τα ψώνια του πολιτικού.

ΑΝΤΕ και.στους δρόμους για τους τσαντάκηδες! «Αν κερδίσεις την ψυχή του αντιπάλου, τον νίκησες». Αν τα παραπάνω λουλούδια (τσαντάκηδες, πορτοφολάδες) υποπτευθούν πως ανάμεσά τους κυκλοφορεί (μη ένστολος) εκπρόσωπος της Πολιτείας με τις...χειροπέδες στη τσέπη, θα χλομιάσουν, θα απογοητευθούν, θα καταθέσουν τα όπλα.

ΚΑΙ, βέβαια, οι «τομείς» της εγκληματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα της παρανομίας και της κομπίνας δεν εξαντλούνται στα λεωφορεία. Αν οι υπηρεσίες ξαμολούσαν ανθρώπους-όργανα «μεταμφιεσμένους» σε πελάτη, θα ξετρύπωναν λαδωμένους ποντικούς, θα αποκάλυπταν το πάθος του (νεο)έλληνα για παρανομία, θα 'βγαζαν λαβράκια και τρομοκρατημένους παλικαράδες. Και, βέβαια, δεν παραβλέπουμε τον κίνδυνο αφομοίωσης του «οργάνου» απ' το σύστημα και τη.συμμαχία του με τον «εχθρό». Για λόγους που τους ξέρουμε, τους ζούμε και τους πληρώνουμε. Οπότε; Κι εδώ η απάντηση είναι απλή. Αν τρομάξεις τον «τρομοκράτη» πέτυχες. Αν ελέγξεις τον ελεγκτή και το ξέρει, θα κάνει σωστά τη δουλειά του.

ΔΕΝ είναι δύσκολο να «ρίξει» η Υπηρεσία ανθρώπους της (μεταμφιεσμένους σε.ασθενή) στο ιατρείο του γιατρού του φακελάκια, του απάνθρωπου «λειτουργού» με τη λευκή μπλούζα και τη μαύρη καρδιά. Μια-δυο και το «νέο» θα μαθευτεί, θα συμμορφώσει τον επόμενο. Αντί να περιγράφεις με λόγια κι από μακριά το φαινόμενο, αντί να στήνεις κρυφές κάμερες και οι διευθυντάδες να ξορκίζουν το κακό με λόγια παχιά και σταυρωμένα χέρια, κάνε ό,τι στην Ευρώπη, από χρόνια. Κυκλοφορείς εποχούμενος, στους (άψογους) δρόμους της Γερμανίας και κάνεις την.εξυπνάδα σου; Η Αστυνομία (κατα)φθάνει αυτοστιγμεί! Ποιος, πώς και γιατί την ειδοποίησε; Ο διπλανός σου! Πολίτης που αγαπάει την πατρίδα του και σέβεται τη δημοκρατία. Κι ας γεννήθηκε (η δημοκρατία) χιλιάδες μίλια μακριά και πολλούς αιώνες πριν, στην Ελλάδα της κομπίνας, της αταξίας και της ασυδοσίας.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

thanikolaidi@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: