ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.6.10

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΔ .ΑΝΑΖΗΤΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ...!




Ο μονίμως με απορημένο βλέμμα και ύφος "αγωνιστής" των... εργασιακών δικαιωμάτων, έναντι της Τρόικας του Δ.Ν.Τ., Υπουργός εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος θα επισκεφθεί αύριο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ...
Η επίσκεψη έχει άμεση σχέση με την αντισυνταγματικότητα του Προεδρικού Διατάγματος για τα εργασιακά και τις ανατροπές πού ο ίδιος και η Κυβέρνηση του έφεραν , αλλάζοντας άρδην τις εργασιακές σχέσεις , γυρίζοντας τους εργαζόμενους σε εργασιακό μεσαίωνα.
Ήταν πιθανό και μέσα στις αρμοδιότητες του Προέδρου να μην υπογράψει...
Πιθανολογείται ακόμη και απόσυρση του Π.Δ. μετά τις αντιδράσεις, ιδιαίτερα του Προέδρου της ΓΣΕΕ.
Να δούμε τι θα πει σήμερα το απόγευμα ο Γιώργος στην συνέντευξή του στις Βρυξέλλες

Πολιτικο Σαφαρι
-----------------------------------------------------------------------------
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Είναι απογοητευτικό και συνάμα εξοργιστικό
να διαπιστώνεις ότι οι ταγοί σου που καλούνται να προσφέρουν στην χώρα και στην κοινωνία είναι ελλειμματικοί του ειδικού βάρους που χαρακτηρίζει τον πολιτικό Άνδρα. Ο λόγος για τον κατά συρροή ψευδολόγο Υπ Εργασίας ο οποίος σαν να μην έφτανε η πολιτική εκτροπή με την πραξικοπηματική έκδοση ΠΔ για τα Εργασιακά τα οποία είναι εκ των κορυφαίων θεμάτων που απασχολούν τον λαό μια και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το μέλλον της επιβίωσης του ..... καταφεύγει και στην αναζήτηση συνενόχου στο έγκλημα νομοθέτημα που έχει εκπονήσει μη λαμβάνοντας υπόψιν του το Σύνταγμα ...τι ειρωνεία!!! και να σκεφθεί κανείς ότι είναι και Συνταγματολόγος
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ! αυτό θέλουμε να πιστεύουμε! ΙΔΩΜΕΝ .... βέβαια γιατί δεν παραγνωρίζουμε ότι οι θεσμοί στην χώρα διανύουν μακρά περίοδο εκπτώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: