ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.10

ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ : ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΓΑΠ. ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΤΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΡΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ







Είναι γεγονός ότι όλα τα συστήματα για να επιβιώσουν χρειάζονται τα δεκανίκια τους. Οι εργατοπατέρες και ομοϊδεάτες του ΠΑΣΟΚ στήριξαν μέχρις εσχάτων τον σημερινό Πρωθυπουργό στο να είναι ο ηγέτης του κόμματος με τις εκλογές του 2007.
Σήμερα αντιλαμβάνονται με πικρία το λάθος που διέπραξαν αφού οι ίδιοι είναι έκθετοι από τις συνωμοτικές επιλογές του Αμερικανοτραφούς Πρωθυπουργού ο οποίος εντελώς χαζοχαρούμενα θεωρεί ότι έχει να αντιμετωπίσει τα χθεσινά βολεμένα στην ασφάλεια τους Ελληνικά πρόβατα τα οποία μπορούν να χειραγωγηθούν από τους Πασοκικούς συνδικαλιστικούς ηγέτες.

Η αλήθεια είναι ότι οι δύο μεγάλοι συνδικαλιστικοί φορείς της χώρας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντέδρασαν τον πρώτο καιρό ως όφειλαν μέσα στα πλαίσια της ιδιότητας τους αλλά αισθητά υποτονικά μια και το κομματικό τους Πράσινο λάβαρο υπερίσχυε των εργαζομένων που εκπροσωπούσαν , ελπίζοντας σε ένα "φυσιολογικό" τέλος της επιχειρούμενης από την κυβέρνηση αποδόμηση.
Σήμερα η κυβέρνηση που στήριξαν τους "έφτυσε" κατάμουτρα και έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο ψηφίζοντας το μνημόνιο αλλά και την εκπόνηση του αντεργατικού νόμου που θέτει ΤΕΛΟΣ σε ουσιαστικά δικαιώματα των εργαζομένων. Με λίγα λόγια το ΠΔ βάζει τέλος ακόμα και στην ύπαρξη των συνδικαλιστικών φορέων της χώρας μια και κατόπιν του ΠΔ δεν έχουν λόγω ύπαρξης.

"Ουδέν κακό αμιγές καλού". Αν θέλουν να μην τελειώσουν οριστικά και οι ίδιοι όχι μόνον ως πρόσωπα αλλά και ως ιστορικοί φορείς , και να θεωρηθούν οριστικά φθαρμένοι, ντροπιαστικά εκφαυλισμένοι, γελοιωδώς ανίκανοι, εγκληματικά ένοχοι..........

ΑΣ ΚΗΡΎΞΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!! Ή ΔΕ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: