ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.6.10

ΨΕΥΤΟΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΠΗΡΕ ΤΕΛΟΣ! ΣΕ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΝΔΡΕΑ !...

Σήμερα κλείνεις τη συμφωνία και ταυτόχρονα τον κύκλο σου Ανδρέα. Καλός Δήμαρχος, πλέον, άντε και περιφερειάρχης !...
Το ασφαλιστικό είναι χρόνιο και ακανθώδες πρόβλημα, πέρασε από σαράντα κύματα, μελετήθηκε από …σαράντα επιτροπές, άλλαξε με …σαράντα νόμους και νομοσχέδια, έφαγε …τριάντα εννιά υφυπουργούς και υπουργούς : ο τεσσαρακοστός θάσαι εσύ !
Πίστεψες πως η όλη αναμπουμπούλα βοηθάει και ξετύλιξες τον αμοραλισμό σου, (αμοραλισμός : το ύστερο στάδιο του εκσυγχρονισμού…), σ΄ όλο του το μεγαλείο, επιλέγοντας τον μονόπλευρο και αδίστακτο σφαγιασμό, κάθε κατάκτησης και κάθε δικαιώματος, του έλληνα εργαζόμενου στην αξιοπρεπή σύνταξη !
Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεις το «έργο σου», βάζοντας την ταφόπλακα στο κοινωνικό ασφαλιστικό σύστημα, κόβοντας συντάξεις, προσθέτοντας χρόνια, αυξάνοντας εισφορές, (και μην τολμήσεις να βγεις και να πεις πως δεν τις αυξάνεις !...), κι ανοίγοντας το δρόμο για την επιδρομή των ιδιωτικών εταιρειών !
Δεν πάνε, παρά λίγοι μήνες, που τάλεγες διαφορετικά, ως προς τα αίτια των ελλειμμάτων του ασφαλιστικού συστήματος, (για να μην πάω τι έλεγες κι εσύ και οι άλλοι σύντροφοι, πριν γίνετε κυβερνητικοί…). Η χρόνια λεηλασία των αποθεματικών του, οι τεράστιες απώλειες από την εισφοροδιαφυγή, ο πολυκερματισμός, με τα πολλά συμβούλια και τα πολλά έξοδα, η μη σωστή εκμετάλλευση των περιουσιακών στοιχείων, η δράση των κλεφτών και των λαμογιών !...
Όλα αυτά, πήγαν στράφι, ε ; Όλα ξεχάστηκαν και τα τρία ΔΕΝ, έγιναν τρία ΝΑΙ : στη μείωση των συντάξεων, (τι μείωση πετσόκομμα είναι !...), στην αύξηση των ορίων ηλικίας, (άντε και καλά 70 !...), στην αύξηση των εισφορών, (για 40 χρόνια πια !...).
Ανδρέα Λοβέρδο, μπορεί, εν μέρει νάταν γραφτό, πλην όμως συνετέλεσες κι εσύ, καθοριστικά, σ΄ αυτή την εξέλιξη : θάσαι, ο πρώτος «ψεύτης τσοπάνος», (ξέρεις εκείνος με το «λύκος στα πρόβατα»…), που θα φαγωθεί, αυτός, από το «λύκο» κι όχι τα πρόβατά του !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έφυγε σαν σήμερα από τον μάταιο τούτο κόσμο, πριν από 65 χρόνια, η εγκληματικότερη φυσιογνωμία του 20ου αιώνος στην Ελλάδα, ο Θανάσης Κλάρας (κατά κόσμον Άρης Βελουχιώτης). Αναφέρονται σχετικώς με το ατιμωτικό του τέλος, στο βιβλίο «Οι Σταλινοτσολιάδες»: «Ένας-ένας οι αντάρτες του εγκατέλειπαν τον «πρωτοκαπετάνιο». Ελάχιστοι ήταν αυτοί που του απέμειναν. Εν τω μεταξύ, τα στρατιωτικά αποσπάσματα βρίσκονται στο κατόπι του. Και τότε έρχεται η χαριστική βολή, από τους μέχρι πρότινος συντρόφους του στο ΚΚΕ. Το ΚΚΕ τον αποκηρύσσει δημόσια και τον διαγράφει εν ψυχρώ από το κόμμα, στις 12 Ιουνίου 1945. Ιδού η ιστορική απόφαση: «Ο Άρης Βελουχιώτης (Θανάσης Κλάρας ή Μιζέριας), αφού μια φορά πρόδωσε και αποκήρυξε το ΚΚΕ, γιατί λύγισε μπροστά στο Μανιαδάκη, ξαναζήτησε τον καιρό του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα να ξαναγοράσει με το αίμα του την προδοσία του εκείνη, που αναγνώρισε και καταδίκασε. Το ΚΚΕ του ‘δωσε τη δυνατότητα αυτή. Σήμερα όμως, σε μια δύσκολη και κρίσιμη στιγμή, από δειλία και φόβο, παρά τις υποσχέσεις και τη συμφωνία που στα λόγια έδειξε, απειθαρχεί και πάλι, ξαναπροδίνει το ΚΚΕ με την τυχοδιωκτική και ύποπτη στάση του, που μόνο τον εχθρό ωφελεί…». (πηγή: «Ριζοσπάστης», 16/06/1945 – Απόφαση του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ). Θεία δίκη για τα εγκλήματά του!

Μαζί με την διαγραφή, το ΚΚΕ δίδει σαφή εντολή στα μέλη του: ¨Ούτε ψωμί ούτε νερό στο Μιζέρια»! Ήρθε η ώρα του τέλους για το ανθρωπόμορφο τέρας, για τον μεγαλύτερο εγκληματία του 20ου αιώνος. Το τέλος αυτό έρχεται την επομένη της δημοσιεύσεως της διαγραφής (17 Ιουνίου). Οι ακριβείς συνθήκες του τέλους του κτήνους είναι αδιευκρίνιστες. Υπάρχει η εκδοχή της εκτέλεσής του, από τα μέλη του στρατιωτικού αποσπάσματος που τον καταδίωκαν, αλλά και της αυτοκτονίας του μόλις στριμώχτηκε. Κατά πάσα πιθανότητα, στελέχη του ΚΚΕ πρόδωσαν την ακριβή θέση του στις στρατιωτικές δυνάμεις. Στην συνέχεια, η κεφαλή του ανθρωπόμορφου τέρατος, καθώς και του υπαρχηγού του, Τζαβέλα, «κόσμησαν» έναν φανοστάτη της κεντρικής πλατείας των Τρικάλων, από τις 18 έως τις 20 Ιουνίου. Αυτό ήταν το τέλος που του άξιζε!».

χ.αυγη