ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.10

Τραβάμε κουπί σε δεμένη βάρκα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Η αναφορά αυτή, έγινε και παλαιότερα. Κάποιους μήνες πρίν. Όταν η αρχαιολογία, φρόντισε να διορθώσει την εικόνα του αρχαίου τείχους της Βέροιας, καθαρίζοντας πόντο πόντο για ώρες πολλές.. Και μην πεί κανείς ότι φταίνε οι νεαροί που καταθέτουν με αυτόν τον τρόπο την υπογραφή τους. Όταν εμείς οι μεγάλοι, σε ηλικία μόνον, τους ταΐζουμε σάπια και μόνον σάπια, μας τα επιστρέφουν ως εμετό. Αυτή είναι η εικόνα λοιπόν, μέρους του αρχαίου τείχους της Βέροιας. Όσο και να προσπαθούμε, τα εμέσματά μας, δεν δίνουν ρότα στους νεότερους. Και να φανταστεί κανείς ότι, τα «κομμάτια» αυτά των μαρμάρων, δείχνουν το γούστο, το μεράκι, την τέχνη κάποιας άλλης εποχής, που κανείς μας δεν ενδιαφέρεται να ξέρει. Κομμάτια μάρμαρου που μιλάνε. Τότε που βιαστικά τα πήρανε από όπου μπορούσαν για να θωρακιστούν στοιχειωδώς, απέναντι στους εισβολείς.

Ατυχές, θα πεί κανείς, το θέμα, εν μέσω παγκόσμιου κύπελου στη Νότια Αφρική και πρίν τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Ότι τρώμε και «τρώμε», αυτό είμαστε. Και το «τρώμε» όλο το φαί μας.

Δήμος Βέροιας του σήμερα και για πολλά χρόνια ακόμη εκεί, σε ερασιτεχνικές κατηγορίες..

Δεν υπάρχουν σχόλια: