ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.10

Ο Γ. Παπανδρέου τολμά και μιλά για … «κοινωνικό κράτος»

Το αστείο ελληνικής παρουσίας στη Σύνοδο Κορυφής είναι ότι ο πρωθυπουργός μιλά για στήριξη του κοινωνικού κράτους, όταν ο ίδιος το έχει καταλύσει στη χώρα του.

«Σε κάθε περίπτωση, η λύση δεν είναι η φθηνή εργασία και η υποβάθμιση ή και εξαφάνιση των κοινωνικών κεκτημένων». «Η δική μας θέση» είπε ο Γ. Παπανδρέου «είναι ότι η κοινωνική προστασία, ένα κράτος πρόνοιας, είναι και μέρος των σύγχρονων κοινωνιών και οικονομιών και αυτό αποδεικνύουν χώρες όπως αυτές του Βορρά που έχουν συνδυάσει και τα δύο».

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιους κοροϊδεύουν…

Πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλεύει χοντρά ο Γιωργάκης.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιωργάκης Τζέφρυ Παπατζής Μαυρογυαλούρος είναι ψεύτης.

Ανώνυμος είπε...

Ό Γιωργάκης δεν παίζεται. Αν και είναι ο ίδιος αμερικανάκι μας περνάει εμάς για αμερικανάκια και μας δουλεύει. Ίσως πιστεύει ότι αυτός είναι έξυπνος και οι ΄Ελληνες λαός ηλιθίων. Αλλιώς δεν εξηγείται το δούλεμα που μας κάνει. Μέχρι αντιεξουσιαστής δήλωσε στη βουλή. Σκέψου να μας πάρει και με τις μολότωφ. Βόηθα Χριστέ μου θα μας τρελλάνει!