ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.6.10

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ! Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ "ΑΔΕΙΑΖΕΙ" ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


«Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας, μπορεί να γίνει και βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας αν δεν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και συγχρονισμένα. Και το κλειδί για την επίλυση του είναι να συνεργαστεί η Τουρκία τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε διμερές επίπεδο και να δεχθεί τον επαναπατρισμό». Αυτό τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ενημερώνοντας σχετικά την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, καυτηριάζοντας παράλληλα την στάση της Τουρκίας.

Έφερε μάλιστα ως χαρακτηριστικό παράδειγμα για την άρνηση της να συνεργαστεί, ότι από το 2001 που ισχύει η σχετική ευρωπαϊκή συμφωνία, από τα 80.000 αιτήματα για επανεισδοχή, δέχτηκε μόλις τα 2.400.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις διευκρίνισε ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας υπεγράφη ένα νέο σύμφωνο αλληλοκατανόησης ανάμεσα στις δύο χώρες. Η Τουρκία συμφώνησε να δέχεται τον επαναπατρισμό 1.000 ατόμων τον .........
χρόνο και η Ελλάδα δέχθηκε την απελευθέρωση της βίζας για 700.000 άτομα.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εκτίμησε πάντως ότι παρά το τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας υπάρχουν ενθαρρυντικές εξελίξεις για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Πρόσθεσε δε ότι σύντομα θα ενσωματωθεί στο ελληνικό δίκαιο η κοινοτική οδηγία για τους κοινούς κανόνες που πρέπει να εφαρμόζουν τα κράτη μέλη για τους παράνομους λαθρομετανάστες.
Έμφαση έδωσε ο κ. Χρυσοχοϊδης στο πρόγραμμα για την εθελούσια επιστροφή των μεταναστών στην πατρίδα τους, με οικονομική στήριξη, που θα αρχίσει να εφαρμόζεται μέχρι το 2013, καθώς και στη δημιουργία κέντρων υποδοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: