ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.10

ΕΣΥ, εμείς και οι.προμηθευτές

ΜΕ τα ποσοστά και τα υπερκέρδη τους. Με τις μίζες ανθρώπων που έριξαν υπογραφές, μας έδεσαν χειροπόδαρα και.άξιος ο μισθός τους. Στα πλαίσια μιας διαπλοκής, όπου τα πιράνχας ανέβαζαν τις τιμές στα ύψη. Μπροστάρηδες κι εδώ, σαν χώρα, εξυπνάκηδων και κορόιδων, ισχυρών εκμεταλλευτών και αδύναμων θυμάτων, πρωταθλητές στο στίβο της απάτης. Έμπαζαν υπερτιμημένο ιατρικό υλικό και έβγαζαν χρήμα με το τσουβάλι. Αυτοί, λοιπόν, οι έμποροι του ανθρώπινου πόνου έκαναν.πέτρα την καρδιά τους και ανέχτηκαν το Κράτος να τους χρωστάει. Λίγο και θα κάναμε έρανο για τους τεχνοκράτες του κυκλώματος εισαγωγέων, που χρέωναν βηματοδότες, τεχνητά μέλη και στεντ στη δεκαπλάσια τιμή(!).

ΗΡΘΕ η ώρα να βοηθήσουν τον «εργοδότη» τους (διάβαζε κράτος) αυτά τα τσακάλια και του γύρισαν την πλάτη. «Δεν έχεις να παίρνεις, δεν σου χρωστάμε-μας χρωστάς». Και πέφτει ο εκβιασμός που κάνει την Ξενογιαννακοπούλου να χάνει το χαμόγελό της. Αυτοί (τα πιράνχας) το γλεντάνε και περιμένουν. Με το όπλο παρά πόδα, μέχρι ο αντίπαλος να «πέσει». Να τους ταΐσει ό,τι είναι μαθημένοι να τρώνε κι έτρωγαν για δεκαετίες, έχοντας το πάνω χέρι.

ΕΜΕΙΣ σταθήκαμε με δέος μπροστά στο ΕΣΥ και με σιχασιά απέναντι στους αφανέρωτους εκμεταλλευτές, ψυχρούς και άχαρους εκτελεστές, που δεν λένε να κάνουν πίσω. Έτσι τους μάθανε, αυτά έκαναν και συνεχίζουν. Με τη δύναμή τους, με το χρήμα, με τα κυκλώματα που' χουν να κάνουν με τοπικά, περιφερειακά είτε κρατικά συμβούλια και επιτροπές, βουτηγμένες στη μίζα και τη διαπλοκή κάποιων ανθρώπων τους.

ΩΣΤΟΣΟ, ίσως να μην τα λογάριασαν σωστά. Το ΕΣΥ πρέπει να ζήσει και θα ζήσει. Με τον τελευταίο έλληνα ανεκτικό και ανθεκτικό ακόμα και στην αρρώστια, αλλά με τη γροθιά απέναντι στους εκμεταλλευτές του και με το κεφάλι ψηλά. Ό,τι πρόλαβαν τα κοράκια, όσα έφαγαν, όποιους κατασπάραξαν. Μπαίνουν κανόνες στο παιχνίδι και βγαίνουν οι προμηθευτές ζημιωμένοι. Κι αν δουν και δούμε κάποιους φαύλους στη φυλακή, θα πάρουμε κουράγιο και τα κοράκια θα φαγωθούν μεταξύ τους. Κυβέρνηση και προμηθευτές ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί. Αύριο πέφτουν στο κενό οι έμποροι, μιας και την άλλη άκρη του σκοινιού κρατάει ένας λαός με το ΕΣΥ του. Είναι δικό του.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

thanikolaidi@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: