ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.6.10

Προγκρόμ κατά ελεύθερων φωνών του διαδικτύου. Οι μεγάλοι bloggers κουβέντα γι; τους μικρούς που τους φιμώνουν??








Google
Ο λογαριασμός απενεργοποιήθηκε προσωρινά
Για να αποκαταστήσετε αμέσως την πρόσβαση στο λογαριασμό σας, εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου παρακάτω και θα σας στείλουμε ένα μήνυμα κειμένου με έναν κωδικό επαλήθευσης.
Επιλογές επαλήθευσης

Μήνυμα κειμένου

Η Google θα στείλει στο κινητό σας τηλέφωνο ένα μήνυμα κειμένου που περιέχει έναν κωδικό επαλήθευσης.
Φωνητική κλήση

Η Google θα πραγματοποιήσει μια αυτόματη φωνητική κλήση στο τηλέφωνό σας με έναν κωδικό επαλήθευσης.
Χώρα
Αριθμός κινητού τηλεφώνου
Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα κατά την επαλήθευση του λογαριασμού σας, υποβάλετε αναφορά του προβλήματος.

Εάν δεν μπορείτε να επαναφέρετε το λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη για περαιτέρω βοήθεια.

Συγγνώμη για την αναστάτωση. Η απενεργοποίηση λογαριασμών εφαρμόζεται σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψη μας κάποια παραβίαση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών της Google ή των Όρων Παροχής Υπηρεσιών για το συγκεκριμένο προϊόν. Μάθετε περισσότερα











Ενα προγκρόμ διώξεων ξεκίνησε χτες το πρωί σε blogs που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα blogspot της Google!
Εμείς έχουμε εντοπίσει τρία blogs που έκλεισαν συν το δικό μας zeidoron που υποχρεωθήκαμε να δώσουμε το κινητό μας τηλέφωνο για να μας στείλουν κωδικό επαλήθευσης και να ξαναλειτουργήσει το blog.
Τη φίμωση έχουν υποστεί τα blogs του Μπαρμπανίκου,του παπα-Ηλία και το Φρέσκο Πράμα.
Δεν γνωρίζουμε ποιοι λόγοι ανάγκασαν τη Google να κλείσει τα ιστολόγια των συναδέλφων,σε μας έγραφε πως είχε παρατηρηθεί "ύποπτη δραστηριότητα" χωρίς να μας εξηγούν από ποιους και τι ακριβώς σημαίνει "ύποπτη δραστηριότητα"!
Είναι τουλάχιστον παράλογο να κατεβάζουν ελεύθερες και μαχητικές σελίδες που γράφουν μόνο αλήθειες και σατιρίζουν έξυπνα την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.
Αφού είναι γνωστό πως και στη Google μπορεί κάποιος να ανοίξει άλλη σελίδα και μπορεί να φιλοξενηθεί ελεύθερα σε πάρα πολλές άλλες πλατφόρμες.Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να χάνεται πολύτιμο υλικό και συν τοις άλλοις η Ελλάδα μας να κατηγορείται και για λογοκρισία.
Εντύπωση μας κάνει που οι φίλοι του blog Troktiko που όλοι σχεδόν οι bloggers το στηρίξαμε οσάκις αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα στην υπόθεση.
Να σημειώσουμε πως o Μπαρμπανίκος "εκπέμπει" από τη διεύθυνση http://arvanitis.wordpress.com και ο παπα-Ηλίας από την http://papailiasyfantis.wordpress.com,για το φίλο από το Φρέσκο Πράμα δεν έχουμε καμία πληροφορία.

1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

Υπάρχει τρόπος (εάν γνωρίζει κάποιος)
να στείλουμε αριθμό ψήφων ωστε να
ανοίξει το blog; έχω ακούσει οτι το
αντίθετο, δηλαδή με κάποιον αριθμό ψήφων,
μπορεί να κλείσει ένα Blog.
Η προσωπική μου διαμαρτυρία εδώ.
ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ