ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.6.10

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Strikers5.5.10Η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, στηριζόμενη από Ν.Δ. και το ΛΑ.Ο.Σ. και έχοντας την κάλυψη και τις οδηγίες του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε., αλλά και του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου, έχει επιδοθεί στη μεγαλύτερη ληστεία που έχει γίνει εις βάρος του βιοτικού επιπέδου του συνόλου των εργαζομένων της χώρας. Οι μισθοί μας, οι συντάξεις, τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα, η Δημόσια Παιδεία και η Υγεία, η Πρόνοια, έχουν γίνει χάρισμα στους διεθνείς και ντόπιους κερδοσκόπους και τους τραπεζίτες.


Μας έλεγαν ότι για την κρίση φταίμε οι Έλληνες εργαζόμενοι γιατί είμαστε τεμπέληδες, γιατί «κάναμε πάρτι με δανεικά», ή γιατί στην Ελλάδα υπάρχει υπερτροφικός Δημόσιος Τομέας. Η επέκταση της κρίσης των μέτρων σε άλλες χώρες όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία φανερώνει ότι όλα αυτά ήταν ψέματα.

Είναι ψέμα ότι με αυτή την πολιτική θα βγούμε από την κρίση. Οι ίδιοι ομολογούν ότι το έλλειμμα θα μεγαλώσει. Τα χρήματα που παίρνουν από τους εργαζόμενους πηγαίνουν αποκλειστικά στους Ευρωπαίους και Έλληνες τραπεζίτες για αποπληρωμή χρεών, τόκων και τοκοχρεωλυσίων.

Απέναντι σ’ αυτή την πολιτική, τους τελευταίους μήνες, έχει υπάρξει ένα κύμα αντίστασης από την πλευρά των εργαζομένων, με αποκορύφωμα την μεγάλη απεργία της 5ης Μάη. Με τους αγώνες μας οι εργαζόμενοι, έχουμε δηλώσει σε όλο τον κόσμο, ότι τα μέτρα αυτά δεν έχουν την έγκρισή μας.

Δεν μπορούμε να μείνουμε όμως μόνο ως εδώ. Απέναντι στους εκβιασμούς της κυβέρνησης ότι είτε δέχεστε τα μέτρα είτε χρεοκοπούμε απαντάμε:

  • Ανατροπή του Προγράμματος σταθερότητας
  • Να φύγει το Δ.Ν.Τ. από τη χώρα.
  • Να διαγραφεί τώρα το χρέος της χώρας στους τραπεζίτες γιατί είναι ο μόνος τρόπος να σώσουμε τους μισθούς, τις συντάξεις, τα σχολεία και τα νοσοκομεία μας.
  • Να εθνικοποιηθούν οι τράπεζες, κάτω από τον έλεγχο των εργαζομένων έτσι ώστε να αποφευχθεί ένα κύμα φυγής κεφαλαίων
  • Να φορολογηθεί το κεφάλαιο, το χρηματιστήριο, η εκκλησία και οι τράπεζες.
  • Να σταματήσουν τώρα όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα και να επιστρέψει ο στρατός από το Αφγανιστάν και όλες τις χώρες στις οποίες βρίσκεται. Να σταματήσει η ελληνική χρηματοδότηση στον πόλεμο του Ιράκ.

Απέναντι σ’ αυτή τη δραματική μεταφορά πλούτου, από τους εργαζόμενους στην άρχουσα τάξη, που βιώνουμε, απαντάμε με τους αγώνες μας και το δικό μας διεκδικητικό μας πλαίσιο.

Καλούμε τη ΓΣΕΕ την ΑΔΕΔΥ και όλες τις Ομοσπονδίες να υιοθετήσουν ένα αντίστοιχο πλαίσιο αιτημάτων και να κλιμακώσουν το αγώνα του εργατικού κινήματος με 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση.

Το παραπάνω ψηφίστηκε στη γενική συνέλευση της ΕΝΙΘ (17/6/10). Ως τώρα έχει ψηφιστεί από τα εξής σωματεία

Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

1. Δ. Γληνός

2. Κ. Σωτηρίου

3. Αριστοτέλης

4. Χανίων

5. Αθηνά

Σύλλογοι εργαζομένων σε δήμους

6. Δήμος Ρέντη

7. Δήμος Ν. Ιωνίας

Σε Νοσοκομεία

8. η ΓΣ Γιατρών και η ΓΣ των εργαζόμενων στο Κρατικό Νίκαιας

9. Απόφαση στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών

10 Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών

11. Σύλλογος Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ)

Ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: