ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.6.10

Ο ΚΟΝΤΟΣ "ΒΡΗΚΕ Κ@ΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΙ Α#@ΙΔΙΑ" ..ΡΕ ΣΚΕΥΩΡΟΙ ΔΕΝ ΣΩΝΕΣΤΕ! ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ FUN ΤΟΥ ΞΥΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!! ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗ ΚΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ!!! ΓΙΑΤΙ Ο "ΣΙΟΡ ΤΑΠΑΣ " ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!! ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΔΟΞΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΥ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΝΙΔΗ!!! ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ 'ΚΟΛΠΟ" ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ!!! ΤΟ ΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ ..ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!


===================================================================
Κι αν το πρώτο έγγραφο που υπήρξε με την υπογραφή Ξυνίδη και τον «ενέπλεκε» στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου ήταν απλώς ένα προϊόν εσωκομματικής εκβίασης, το νέο έγγραφο που παρουσιάζεται από χθες σε διάφορα blogs και την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», είναι σκευωρία!!! Κι αυτό γιατί για όποιον ξέρει ανάγνωση και γραφή, δεν έχει θολωμένη τη ματιά και ξέρει να διαβάσει την πρόσκληση, «επανακαθορισμός χώρων που αποχαρακτηρίζονται από χερσαία ζώνη Λιμένα Λάγους», σημαίνει σε απλά ελληνικά διόρθωση της ήδη ληφθείσας απόφασης για τον χαρακτηρισμό!!! Δηλαδή, Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΞΥΝΙΔΗ!!!

Εκείνο όμως που δεν πρέπει να αμφισβητηθεί είναι ποιος ζήτησε την συγκεκριμένη βεβαίωση – έγγραφο και ποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτήν την σκευωρία. Δεν είναι άλλος από τον προβοκάτορα πρώην υπουργό Αλέκο Κοντό, ο οποίος στην απέλπιδα προσπάθεια του να κρατηθεί στο πολιτικό γίγνεσθαι, πήρε πάνω του το παιχνίδι … «κομιστής του Δένδια»!!! Το έγγραφο λοιπόν απευθύνεται στην Αλεξία Γκιρτζίκη, δικηγόρο Ξάνθης και νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Ξάνθης της ΝΔ, την οποία στήριξε ο Αλέκος Κοντός!!! Δείτε το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μαχητής της Θράκης». Βεβαίωση που χορηγήθηκε με υπογραφή του Προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής Δήμου Χατζόπουλου, μέλους της ΝΔ και Αντιδήμαρχος Αβδήρων!!!

6 σχόλια:

blogger είπε...

Ωραία. Έβαλε την υπογραφή του.
ΠΟΥ την έβαλε, έχετε καταλάβει;

Unknown είπε...

κύριε Κρόγια πιστεύω ότι όσο "αργόστροφος" και να είμαι ... αποκόμισα το "κάτι τις" από τις χθεσινές εκτενείς εξηγήσεις Ξυνίδη στο Αλτερ! ...
σσ: επί των "εξηγήσεων" Ξυνίδι Υπήρχε και ο "αντίλογος" ως εκ τούτου αποκομίζω το αποτέλεσμα του δικού μου Ζυγίσματος

blogger είπε...

Ναι, αλλά δεν απαντάτε σε αυτό που σας ρωτάω.

Unknown είπε...

οκ Γιώργο
Απάντηση στο quiz :υπέγραψε (κατά την καταγγελία των "αθώων του κ@λου"... συνυπέγραψε ..(νομίζω ότι είπε εχθες ο Ξυνίδης) ..ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ του ΛΑΓΟΣ

blogger είπε...

Τσούκ!
Με όλο το σεβασμό, γενικόλογο που πάλι αφήνει να αιωρούνται διάφορες ανακρίβειες. Αυτό επεδίωξε άλλωστε και η "Καθημερινή" και ο Δένδιας.

Υπέγραψε αποχαρακτηρισμό ΤΜΗΜΑΤΟΣ του Λιμανιού, ΗΔΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με εντολή ΔΡΥ!!!
Και μας διαφεύγει πάντα κάτι βασικό. Ότι αυτή η συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής ήταν η αιτία να μιλήσει με τον αδερφό του και να αρχίσουν να ψάχνουν το ζήτημα.

Δεν θα κουραστώ να το γράφω. :)

blogger είπε...

Α ναι. Και σαφώς είναι ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΗ γιατί το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου είναι 9μελές και αυτός απλό μέλος.
Ούτε Πολιτικός ήταν τότε, ούτε τίποτα.
Ένας απλός εκπρόσωπος του δικηγορικού συλλόγου.
Και παρόλα αυτά, κατάφερε τόσα πολλά!

Και αυτό πληρώνει τώρα. Τον εκδικούνται!

Και φάνηκε ότι προσπαθούν να τον εκδικηθούν από την αποκάλυψη που έκανα!